15 / 05 / 2024

avmlerin birbirlerine yakınlığı ne kadar olmalı

avmlerin birbirlerine yakınlığı ne kadar olmalı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, şehrin merkezlerinde yeşil alan, park yeri olarak ayrılmış alanlara yan yana yapılmış devasa AVM’lerin şehrin dokusunun bozduğu gibi artık birbirlerine de zarar vermeye başladığını söyledi...

Orta gelirli nasıl ev sahibi olacak? İktidara yakın yazar ipuçlarını verdi

İktidara yakınlığı ile bilinen köşe yazarından ucuz konut ve düşük kira projeleriyle ilgili önemli ipuçları geldi. Sabah Gazetesi Yazarı Güngör konut faizlerinin yüzde 1'in altına çekileceğini ve 3+1 ev kirasını 4 bin liraya indirecek projelerin gündemde olduğunu söyledi.

AKP'ye yakın yazardan flaş EYT iddiası!

AK Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen Akşam gazetesi yazarı Okan Güray Bülbül, işverenlerin EYT hazırlığına başlamaları gerektiğini söyledi.

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü bu saatte! İşte iktidara yakın medyanın açıkladığı zam oranı

Asgari ücrete yapılan zammın ardından milyonlar memur ve memur emeklisi maaşlarına yapılacak zam oranını merak ediyor. İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi memur ve memur emeklilerine yapılacak tahmini zam oranını paylaştı.

Ev seçiminde önemli kriterlerden biri okula yakınlığı!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: "Tüm ihtiyaçları düşünerek tasarladığımız Mebuskent, konumu itibariyle Batıkent Çakırlar bölgesindeki okullara yakınlığı ile de çocuklu ailelerin gereksinimlerini karşılıyor." dedi.

Toplu ulaşıma yakın konut fiyatları katlandı!

Bir emlak firmasının yaptığı değerlendirmeye göre; İstanbullular, evini toplu ulaşım araçlarının yakınlığına göre seçiyor. 3. köprü nedeniyle Kartal, Sancaktepe ve Fikirtepe’de ise konut fiyatları katlandı.

Gaziantep'e uluslararası kongre merkezi yapılacak!

Başaran Ulusoy, dünyada 1 trilyon 200 milyar dolar bir pazara sahip kongre turizminde kültürel ve tarihi mekanların, otellerin çeşitliliğinin, havalimanı yakınlığının avantajına değinerek, tüm bunların Gaziantep'te bulunduğunu belirtti.

İTO Başakşehir'e Anadolu Kız İHL yaptıracak!

Başakşehir Göçmen Konutları'nda yapılacak Anadolu Kız İHL'yi Başakşehir Belediyesi projelendirecek, İstanbul Ticaret Odası finanse edecek ve İstanbul Valiliği uygulayacak. İHL, Olimpiyat-Başakşehir-Bağcılar Metro Hattı'na yakınlığıyla dikkat çekiyor...

Ankara Park Avenue satış ofisi iletişim!

Ankara Park Avenue satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 900 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen proje Kızılay'a 7-8 dakika yakınlıkta inşa ediliyor.

YDA Park Avenue satış ofisi iletişim!

YDA Park Avenue satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika, metronun Hastane ve Macunköy duraklarına 5 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Panaroma Life’ta fiyatlar 280 bin liradan başlıyor!

3. köprü ve E7 çevre yoluna yakınlığı nedeniyle yüksek prim potansiyeline sahip projenin yüzde 70’inin satışı gerçekleştirilirken, konutların dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Diyarbakır'a lojistik köy kurulacak!

MÜSİAD Lojistik Kurulu Diyarbakır’da ‘Yeni Türkiye, Güçlü Lojistik’ ana temalı Lojistik Sektör Zirvesi’ni gerçekleştirdi. Zirvede Ortadoğu bölgesine yakınlığı ile ön plana çıkan Diyarbakır’a lojistik köy kurulması gündeme geldi.

Akçakoca'daki oteller yılbaşında dolu!

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı dolayısıyla cazibe merkezi haline gelen Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden Akçakoca 'daki oteller, yılbaşı tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı

TAV Airport Hotel ikinci otelini İzmir'de açtı!

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na taşıdı. Proje şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.

avmlerin birbirlerine yakınlığı ne kadar olmalı Haberi

avmlerin birbirlerine yakınlığı ne kadar olmalı


Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, şehrin merkezlerinde yeşil alan, park yeri veya pazar yerleri olarak ayrılmış alanlara yan yana yapılmış devasa AVM’lerin şehrin dokusunun bozduğu gibi artık birbirlerine de zarar vermeye başladığını söyledi.


Palandöken yaptığı yazılı açıklamada, “Yana yana aynı konsepte açılan devasa AVM’ler ilk önce esnafa şimdi de kendilerine zarar veriyor. Kaybettikleri müşterileri çekmek için otoparklarını LPG’li araçlara açıyorlar. Ama kapalı otoparkların havalandırma ve yangın söndürme sitemleri çok iyi denetlenmeli. Çünkü halkımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu açıdan halkın sağlığı ile oynanmamaladır.” ifadelerini kullandı.


“GÖZLER YENİ 4 MİLYON MÜŞTERİDE”


LPG kullanımında ikinci büyük pazar Türkiye olmasına rağmen kuralına uygun standartlar da olmayan LPG tesisatlarının kullanıldığını belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Türkiye'de 2004 yılında trafiğe kayıtlı...