29 / 04 / 2024

avmlerin kur sabitlemesi

avmlerin kur sabitlemesi

Kurdaki yükselişe rağmen dövizle kira almaya devam eden AVM'ler kendi ipini çekti. Kiğılı'nın CEO'su Hilal Suerdem, "Perakendeci zora girince cadde mağazacılığı yeniden popüler olmaya başladı" dedi...

AVM'lerin kur sabitlemesi şart!

Tekstil sektörünün 15 Temmuz darbe girişiminin etkilerini kısa bir sürede atlattığını dile getiren Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Canip Karakuş, ancak sektörün önünde çözülmesi gereken daha büyük sorunlar olduğunu söylüyor.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Kasım kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kap'a açıklamada bulundu.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akbatı AVYM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Gemlik Kurşunlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü, Kurşunlu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 24 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kurşunluhan Avrupa'nın en eski oteli olacak!

Candaroğulları beylerinden Kemalettin İsmail bey tarafından Kastamonu'da yaptırılan 600 yıllık tarihi Kurşunluhan'ın Avrupa'nın en eski oteli olarak tescil edilmesi amacıyla çalışma yürütülüyor.

Antalya Teomanpaşa'daki Bağ-Kur binası yıkılıyor!

Teomanpaşa Mahallesinde yıllarca Bağ-Kur binası olarak hizmet veren bina yıkılıyor, Yıkım işlemlerinde birkaç gün içerisinde başlanılacak.8 Katlı bina yıkıldıktan sonra yerine yurt binası yapılacağı dile getirildi.

Kırşehir Bağ-Kur binası Şoförler Odası'na devredildi!

24 Haziran 2014 tarihinde yapılan ihale ile Kırşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığının aldığı eski Bağ-Kur binası, Şoförler ve Otomobilciler Odası'na devredildi...

avmlerin kur sabitlemesi Haberi

avmlerin kur sabitlemesi

Kurdaki yükselişe rağmen dövizle kira almaya devam eden AVM'ler kendi ipini çekti. Kiğılı'nın CEO'su Hilal Suerdem, "Perakendeci zora girince cadde mağazacılığı yeniden popüler olmaya başladı" dedi.


Dövizle kirada ısrar eden alışveriş merkezleri (AVM) birçok markanın finansal sıkıntıya girmesine neden oluyor. Kurdaki artışa rağmen TL cinsinden kira sözleşmesine yanaşmayan AVM'ler, perakendecileri kaçırmaya başladı. AVM'lerin kur sabitleme çözümleri de çare olmuyor. Alternatif yollar arayan markalar, dünya trendlerini de takip ederek rotayı 'cadde mağazacılığı'na çevirdi. Kiğılı'nın CEO'su Hilal Suerdem, "Mevcut potansiyelinin üzerinde açılan AVM'ler de eklenince bu alan durağan bir döneme girdi. Kâr marjlarında istediğini alamayan markalar cadde mağazacılığına geçiş yapıyor" dedi. 


TÜKETİCİ SEVİYOR 

Tüketicinin alışveriş eğiliminin de değiştiğini belirten Suerdem, daha ferah mekânların tercih edildiğini söyledi. Suerdem, yeni trendi şöyle anlattı: "Son dönemde açılan...