14 / 05 / 2024

avni mutlu

avni mutlu

İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun da katılacağı Hayat Çocuk Merkezi 14 Mart'ta açılacak...

1999 Marmara depremzedeleri evlerine kavuştu!

Depremzedeler yaşanan felaketten 13 yıl sonra evlerine kavuştu...

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Sarıyer Büyükdere Fidanlığı şantiye alanına döndü!

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan ve Büyükdere Fidanlığı olarak bilinen 300 dönümlük arazi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredildi, şantiye alanına çevrildi.

İstanbul Valisi Şahin görevine başladı!

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Diyarbakır Valiliği'nden 31 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul Valiliği'ne atanan Hüseyin Avni Mutlu, 3 yıl 7 ay 24 gün görevini sürdürdü.

Hüseyin Avni Mutlu merkez valiliğine atandı!

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan 2014 / 6780 sayılı Atama Kararına göre, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, merkez valiliğine atandı...

Merkez Valisi kimdir, kaç Merkez Valisi var?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile 7 ilin valisi, Merkez Valisi olarak atandı. Peki Merkez Valisi kimdir? Merkez Valileri ne iş yapar? Kaç merkez valisi var? Merkez Valisi nedir? Merkez Valileri kimler? İşte cevaplar...

Torun Center'da 6 işçi hayatını kaybetti!

Ali Sami Yen Stadyumu'nun arsasında Torunlar GYO tarafından inşa edilen Torun Center'da bu akşam yaşanılan felakette hayatını kaybeden işçi sayısı 6'ya yükseldi.Açıklamayı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yaptı.

Kadir Topbaş İstanbul'daki Adli Yıl Açılış Kokteyli’ne katıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çağlayan Adliye Sarayı’nda düzenlenen 2014 - 2015 Adli Yıl Açılış Kokteyli’ne katıldı.

Aziz Mahmud Hüdayi Türbesi restoresinde sona gelindi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Aziz Mahmud Hüdayi Hazretleri Türbesi’nin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarını denetledi.Aziz Mahmud Hüdayi Türbesi restoresinde sona gelindi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yağmur keyfi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'u etkisi altına alan yağmur altında Sultanahmet'ten Bâb-ı Âli'ye yürürken çekilen fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştı. İşte Vali Mutlu'nun yağmur keyfinden kareler...

Zeytinburnu'da patlama meydana geldi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Zeytinburnu'da meydana gelen patlamanın gaz sıkışması ya da tüp gaz patlamasından kaynaklandığını belirterek, olayda biri ağır 3 kişinin yaralandığını bildirdi.

Hırkai Şerif Camii ziyarete açıldı!

Hırkai Şerif Camii, restorasyonun ardından bugün ziyarete açıldı. Hırka-ı Şerif Camii'nin açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.

Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’ndaki iftarda vatandaşlarla buluştu!

Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Belediyesi’nin Taksim Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla buluştu. iftarda İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran ile semavi dinlerin temsilcileri de yer aldı...

Hüseyin Avni Mutlu: İstanbul'da deprem nedeniyle can ve mal kaybı yaşanmadı!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ege Denizi'nde meydana gelen depremin İstanbul'da da hissedildiğini belirterek, şu ana kadar herhangi bir olumsuz bilginin intikal etmediğini bildirdi...

avni mutlu Haberi

avni mutlu

Fatih'te hayata geçirilen Hayat Çocuk Merkezi İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun katılımı ile açılacak. 14 Mart Perşembe günü saat 13.00'da Fatih'te açılacak olan Hayat Çocuk Merkezi, "Çocuklar Sokakta Kalmasın" sloganıyla yola çıktı.


Program 

-Açılış konuşması

-Kokteyl

-Merkezin gezilmesi


Adres

Aksaray Mahallesi, Cerrahpaşa Caddesi, No:57/4 Fatih...