04 / 05 / 2024

Avrasya GYO 2017 kap

Avrasya GYO 2017 kap

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO pay alım satım bildirisini yayınladı.

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 4.3 milyon TL'lik  pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 0,99-1,01 TL fiyat aralığından 4 milyon 399 bin 355 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya GYO tarafından 2020 yılı faaliyet ve hesaplarının incelenmesi konusunda Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak Reform Bağımsız Denetim A.Ş.'nin Genel Kurul'un onayına sunulması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 2 milyon TL değerinde pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,03 TL fiyatından 2 milyon 108 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi...

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 3.4 milyon TL değerinde pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,30 TL fiyatından 3 milyon 454 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinin tüm paylarının Avrasya GYO tarafından 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın alınmasına karar verdi. 

Avrasya GYO Sermaye Artışından Elde Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Rapor!

Avrasya GYO'nun çıkarılmış sermayesinin 72 milyon TL'den 144 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 72 milyon TL'lik sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerine ilişkin açıklaması yayınlandı...

Avrasya GYO Atlas Menkul Kıymetler'den 1 milyon TL'lik pay sattı!

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı ile ilgili olarak 1,79-1,86 TL fiyat aralığından 1 milyon 12 bin 28 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi  Avrasya GYO tarafından yapıldı. 

Avrasya GYO 2020'de değerleme hizmeti alacağı firmaları seçti!

Avrasya GYO, portföyünde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ile  değerleme hizmeti alınmasına, "Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verdi.

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...

Avrasya GYO, Metrocity'de kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta bulunan 187 numaralı bağımsız bölümün 95 metrekarelik kısmının Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'ye kiralanmasının aylık 11.500 TL+KDV bedel  üzerinden 1(Bir) yıl daha uzatılmasına karar verildi.

İsmail Erten Avrasya GYO Genel Müdürü oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada İsmail Erten'in  Avrasya GYO genel müdürlük görevine atandığını duyurdu.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. Kat kira sözleşmesini yeniledi!

Avrasya GYO İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta bulunan 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan; Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 11 bin 500 TL + KDV belirlenmesine ve bir yıllık kira sözleşmesi yapılmasına karar verildi.

Avrasya GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Avrasya GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Avrasya GYO 2017 kap Haberi

Avrasya GYO 2017 kap

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO pay alım satım bildirisini yayınladı. 


Kap Açıklaması:

07/03/2017 Tarihinde Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş. (MEPET ) . payları ile ilgili olarak 3,03 – 2,88 fiyat aralığında 1.986.674 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  sermayesindeki paylarımız 07/03/2017 tarihi itibariyle % 0 ( sıfır ) olmuştur....