03 / 05 / 2024

Avrasya GYO otobüs terminalleri kirası

Avrasya GYO otobüs terminalleri kirası

Avrasya GYO Otogar İşletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş., Anadolu Terminal İşletmeleri A.Ş. ve Şimşir Turizm Terminal İşletmeciliği A.Ş. firmalarının aylık kira bedellerinde yüzde 50 indirim yaptı.

Avrasya GYO otobüs terminallerinden kira almayacak!

Avrasya GYO'nun Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalleri için Nisan 2020 ve Mayıs 2020 aylarına ait kira faturası kesilmemesine ve bu aylara ait kira alacağından vazgeçilmesine, karar verildi.

Avrasya GYO, 2023'ün ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

Avrasya GYO, Metro Hotel Apartments projesini durdurdu!

Avrasya GYO, başvuru sürecinin uzaması ve başvuru sürecindeki piyasa koşullarındaki değişiklik sebebiyle SPK'ya yapılan sermaye artırım talebinin geri çekilmesine ve Metro Hotel Apartments Projesinin durdurulmasına karar verildi

Avrasya GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Avrasya GYO, 2022 yılı sonunda dolacak olması sebebiyle mevcut kayıtlı sermaye tavanı değiştirilmeden süresinin 5 yıl (2022-2026) daha uzatılması amacıyla gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Avrasya GYO 108 rezidansı 652 bin 855 dolara kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait 108 adet rezidansın 5+5 yıl olarak 10 yıl süre ile yıllık brüt 652 bin 855 USD bedelle kiralanmasına karar verildi. 

Avrasya GYO, Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 76 bin 272 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

Avrasya GYO, Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun ili Kıran Mahallesinde bulunan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile yapılan sözleşmenin 1 sene daha uzatılarak, aylık 500 bin TL + KDV kira bedeli belirlenmesine karar verildi.

Avrasya GYO Metrocity'deki gayrimenkulünü aylık 12.7 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Şişli Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci kattaki 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan Metro Portföy Yönetimi A.Ş. ile yapılan kira sözleşmesi 14 Ağustos'tan başlayarak 1 yıl uzatıldı; aylık 12 bin 711 TL + KDV bedelle kiraya verildi. 

Avrasya GYO otobüs terminalleri kirasında yüzde 50 indirim yaptı!

Avrasya GYO Otogar İşletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş., Anadolu Terminal İşletmeleri A.Ş. ve Şimşir Turizm Terminal İşletmeciliği A.Ş. firmalarının aylık kira bedellerinde yüzde 50 indirim yaptı.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Avrasya GYO Yönetim Kurulu'nun 9 Haziran 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine ilişkin tebliği gereğince yönetim kurulu üyeleri seçildi. 

Avrasya GYO güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

Avrasya GYO'nun güncel esas sözleşmesi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Avrasya GYO, Metrocity'de kira sözleşmesini yeniledi!

Avrasya GYO, Şişli Metrocity A blok 17. kat kira sözleşmesinin yenilenmesine, kira bedelinin aylık 25 bin 422 TL olarak belirlenmesine ve 1 Mart 2021'den başlamak üzere kira sözleşmesinin 1 yıllığına uzatılmasına karar verdi. 

Avrasya GYO Esas Sözleşmesi'nin 8. maddesi tescil edildi!

Avrasya GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 8. maddesinin tescili gerçekleşti ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edildi. 

Avrasya GYO'nun sermaye artırım başvurusu onaylandı!

Avrasya GYO'nun yapmış olduğu bedelsiz sermaye artırım başvurusu Sermaye Piyasası Kurulunun 15 Şubat 2021 tarih ve E-12233903-340.05.05 sayılı yazısı ile onaylandı

Avrasya GYO otobüs terminalleri kirası Haberi

Avrasya GYO otobüs terminalleri kirası

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Covid-19 tedbirleri kapsamında bazı kiracılara yapılan düzenlemeler hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO portföyünde yer alan amsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirler Arası Otobüs Terminali'ni işleten Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'den 11 Mayıs 2021 tarihinde, Çarşamba Şehirler Arası Otobüs Terminalini işleten Anadolu Terminal İşletmeleri A.Ş.'den 11 Mayıs 2021 tarihinde ve Havza 15 Temmuz Şehitler Otogarını işleten Şimşir Turizm Terminal İşletmeciliği A.Ş.'den 25 Haziran 2021 tarihinde gelen indirim talepleri değerlendirildi. Talepte bulunan Otogar İşletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş., Anadolu Terminal İşletmeleri A.Ş. ve Şimşir Turizm Terminal İşletmeciliği A.Ş. firmalarının bir defalık olacak şekilde aylık kira bedellerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verildi. 

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
27.04.2021 tarih ve 89780865-153-7576 sayılı genelge ile İçişleri Bakanlığı tarafından...