16 / 05 / 2024

Avrasya İnşaat İzolasyon iletişim

Avrasya İnşaat İzolasyon iletişim

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin ve Metin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Avrasya Raylı Sistemler Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Elif Aras tarafından kuruldu.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ayten Özkan tarafından kuruldu.

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Demir, Anıl Yüceol ve Serkan Arslan ortaklığında kuruldu.

Projeksiyon İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projeksiyon İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Arslan tarafından kuruldu.

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Sürmeligül Kayış tarafından kuruldu.

Avrasya Tesisat İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Tesisat İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak İmir tarafından kuruldu.

Bipanel İnşaat İzolasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bipanel İnşaat İzolasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kumlu tarafından kuruldu.

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yalçın tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Avrasya İnşaat İzolasyon iletişim Haberi

Avrasya İnşaat İzolasyon iletişim

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ konusu: 
Şirket,her türlü inşaat malzemelerinin dahili ticaretini,imalatını,ithalini ve ihracı yapar. Konusu ile ilgili makina,teçhizat,yedek parçaların dahili ticareti, imalatı,ihracatı ve ithalatını yapar. Şirket saray,köşk,villa,tarihi eser ve konutların tadilatını , dekarasyonunu yapar. her türlü dekarasyon izalasyon çatı kaplama malzemelerinin imalatı dahili ticareti ithalatını ve ihracatını yapar. Şirket kendi arsasına veya üçüncü şahısların arsa ve arazilerine anlaşmalar mucibince inşaatlar yapar. Bu inşaatların ticaretini yapar. Şirket konusu ile ilgili yurt içinde yurt dışında komisyonculuk yapar. ve şirket ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler...

Adres: FATİH MAH.ÇAVUŞBAŞI CUMHURİYET CAD.NO:389/1/1...