27 / 05 / 2024

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi adres

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi adres

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İlhan tarafından kuruldu. 

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İlhan tarafından kuruldu. 

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Geleceğin akıllı şehirleri görücüye çıktı!

Avrasya Kent Fuarı; Türkiye ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelen yerel yöneticileri, Avrasya Bölgesi’nin karar vericilerini, üst düzey belediye çalışanlarını, peyzaj uzmanlarını, müteahhit ve mekan işletmecilerini 27 Kasım Pazar gününe kadar ağırlayacak.

Avrasya Kent Fuarı TÜYAP'ta açıldı!

Bu yıl ilk kez REED TÜYAP bünyesinde geleceğin güvenli, ulaşılabilir ve daha sıcak şehirlerini kurma hedefiyle düzenlenen "Avrasya Kent Fuarı", TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Avrasya Kent Fuarı 24-27 Kasım'da!

REED TÜYAP Fuarcılık bünyesinde 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Avrasya Kent Fuarı; Türkiye ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelecek olan yerel yönetimleri aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

Yenimahalle'de apartman ve site yöneticileri eğitimi başladı!

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Kent Konseyi iş birliğiyle başlatılan Apartman ve Site Yöneticileri Eğitimi projesinin ilk toplantısı Yenibatı Mahallesi’nde gerçekleşti.

İzmit Kent Konutları 5. Etap'a vatandaşlardan tepki!

İzmit Kent Konut 5. Etap asansörlerin bazıları hiç çalışmıyor, bazıları ise arıza vermeye başladı. Sorunu site yönetimine aktaran mağdur vatandaşlar çözüm yerine, ‘Yarın gel aidatını iade edeyim’ gibi cevaplarla karşılaştığını belirtti.

Necmi Kadıoğlu Kardeşkent 2 Sitesi'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sürekli hale getirdiği site ziyaretlerine Gökevler Mahallesinde bulunan Kardeşkent 2 Sitesi ziyareti ile devam etti.

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Kale Kent'te Araplar blok kapatacak!

Kale Kent Beylikdüzü projesine Araplardan büyük talep var. Blok şeklinde satın alma yaptıklarını Belirten Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sonmez Aydın, blok satışına pek sıcak bakmıyoruz olursa da o bloğu tamamen site dışında bırakacağız dedi...

Avrasya Green'de 128 bin TL'ye 1+1!

İSTANBUL'UN yeni çekim merkezi çekmeköy'ün Alemdağ-Reşadiye mevkiinde, yeşillikler içerisinde yeni bir proje yükselecek..Avrasya Green isimli konut projesi, villa tipi yerleşimin yoğunlukta bulunduğu bölgenin ilk site tarzı yapılaşması olacak....

Kınalı Çağdaşkent'te 69 bin TL'ye 3+1!

Silivri Kınalı'da inşa edilen Kınalı Çağdaşkent, toplam 100 konuttan oluşuyor...

Kent Vizyon AŞ´ye eleman aranıyor!

Kent Vizyon AŞ´ye konut satışında görev alacak eleman aranıyor

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi adres Haberi

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi adres

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İlhan tarafından kuruldu. 

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi konusu:

SİTE YÖNETİMİ 1- Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik, ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri, alışveriş hizmetleri, fatura ödeme hizmetleri ve benzeri her türlü hizmeti yapmak. 2- Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı 3- Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek. 4- Yıllık site veya binanın maliyet ve ödeme planını yapmak. 5- Site veya apartman giderleriyle ilgili...