29 / 04 / 2024

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şubesi Emlak Bölüm Başkanı Kadir Yıldırım

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şubesi Emlak Bölüm Başkanı Kadir Yıldırım

500'e yakın Ankaralı arasında yapılan araştırmaya göre Ankaralılar konut alırken 3+1 daire tiplerini tercih ediyor...

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Avrasya GYO'nun AVTUR'un sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.(AVTUR) payları ile ilgili olarak 2,37-2,60-TL fiyat aralığından 375 bin 932 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti.  Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0,66 oldu!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,70-1,73 TL fiyat aralığından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş. sermayesindeki payları yüzde 0,66 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO, Avrasya Petrol'den 300 milyon TL'lik pay aldı!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar payları ile ilgili olarak 1,86-TL fiyatından 300 milyon TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO, Avrasya Petrol'den 1.4 milyon TL'lik pay aldı!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar payları ile ilgili olarak 1,88-1,99-TL fiyat aralığından 1 milyon 400 bin TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO'nun Avrasya Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 3,33 oldu!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,84-1,89 TL fiyat aralığından 1 milyon 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.sermayesindeki payları yüzde 3,33 sınırına ulaştı.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Avrasya Dekorasyon ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Dekorasyon ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Tüysüz tarafından kuruldu.

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şubesi Emlak Bölüm Başkanı Kadir Yıldırım Haberi

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şubesi Emlak Bölüm Başkanı Kadir Yıldırım

Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şubesi Emlak Bölüm Başkanı Kadir Yıldırım, konut almak isten 500'e yakın Ankaralı arasında yaptıkları araştırmaya göre, Ankaralıların konut alırken 3+1'i tercih ettiklerini belirtti. Yıldırım, oturmak için ev almayı tercih edenlerin yüzde 48'inin Yenimahalle'yi, yüzde 15'inin Çankaya'yı, yüzde 13'ünün ise Keçiören'i tercih ettiklerini...