02 / 05 / 2024

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İzzet Erkan Yıldızel tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Bu haber Netflix kullanıcılarını darmadağın edecek!

Netflix abonelik ücretlerinde değişikliğe gideceğini duyurmuştu. Netflix temel, standart ve özel planlarına zam yaptı. Peki Netflix üyelik ücreti 2022 ne kadar oldu? Netflix standart, temel ve özel plan ücreti ne kadar? İşte Netflix 2022 fiyat listesi…

Kripto para yatırımcılarına sanal dolandırıcılık uyarısı!

Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para yatırımcılarını sanal dolandırıcılığa karşı uyardı.

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Abdülaziz Salim tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Tml Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tml Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Temel, İbrahim Temel, Mücahit Temel ve Seyit Temel ortaklığında kuruldu.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu’na Kanal İstanbul sunumu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nu, Kanal İstanbul konusunda ayrı ayrı bilgilendirdi.  

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İzzet Erkan Yıldızel tarafından kuruldu.

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Kazıklı temeller (fore kazık çakma kazık,kum kazığı,mini kazık ve vibro kazık) işlerini yapmak,yaptırmak, B-Diafram duvarları (prekast ve yerinde dökme ) işlerini yapmak ,yaptırmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Avrasya Temel Ve Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; H.Rıfat Paşa Mh.Y.Havuz Sk. Per.Tic.Mer.A Bl.Ap.N.1 A/1723...