27 / 04 / 2024

Avrasya Tüneli nerede

Avrasya Tüneli nerede

Mustafa Ceceli ve İrem Derici “Kıymetlim”in klibi için Avrasya Tüneli’ni kullanmayı tercih etti. Klibin bir kısmı Avrasya Tüneli’nde çekildi.

Avrasya Tüneli'den günlük 30 bin araç geçmeli!

Yapı Merkezi'nin Kurucusu ve Avrasya Tüneli projesinin müteahhidi Ersin Arıoğlu, tünelden bir ayda günlük geçişin 25 bin araca ulaştığını söyledi. Arıoğlu, “Günlük 30 bin kemik müşterimiz olması ilk hedefimiz'' dedi.

Avrasya Tüneli, Zeytinburnu'nda gayrimenkul fiyatlarını artıracak!

Kentsel dönüşümle Zeytinburnu'nun çehresi değişmeye devam ediyor. Bölgede metrekaresi 3 bin liraya da ev var, 22 bin liraya da. Avrasya Tüneli'nin bölgedeki konut fiyatlarını harekete geçireceğini söylüyor.

Avrasya Tüneli defterini dolar üzerinden tutabilecek!

Bakanlar Kurulu, Avrasya Tüneli'ni inşa eden şirketin defterlerini Türk Lirası dışında başka bir para birimiyle tutabilmesine izin verdi. Ancak şirket Maliye'ye TL üzerinden beyanname verecek.

Avrasya Tüneli İstanbul’da su kesintisine neden oldu!

İstanbul’un merkezinde yaşanan 36 saatlik su kesintisinin, İstanbul’un trafik sorununu çözmek iddiasıyla yapımına devam eden Tüp Geçişi Projesi (Avrasya Tüneli) yüzünden olduğu açıklandı.

Avrasya Tüneli Projesi'nde son durum!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Asya ve Avrupa'yı, deniz tabanı altından geçen karayolu tüneliyle birbirine bağlayacak Avrasya Tüneli Projesi'nde, deniz altındaki tünelde kazı işlemenin bitmesine tanıklık etti.

Avrasya Tüneli 15 ay sonra tamamlanacak!

Asya ve Avrupa'yı ilk defa deniz tabanının altından karayoluyla birbirine bağlayacak projenin çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Avrasya Tüneli'nde son 15 aya girildi.

Avrasya Tüneli kazı çalışmaları sona erdi!

Avrasya Tüneli'nin Anadolu yakasında başlattığı tünel açma işlemi, 3 bin 340 metrelik kazı çalışmasının ardından Çatladıkapı'da sona erdi. Projenin deniz altı bölümü Harem ve Çatladıkapı arasını bağlıyor.

Avrasya Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Avrasya Geçişi Projesi'nin (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi) İstanbul Boğazı altındaki tünel açma çalışmaları tamamlandı.

Avrasya Tüneli'nin delme işlemi tamamlandı!

İstanbul'un trafiğini bitirecek olan Avrasya Tüneli'nde 'delme işlemi' tamamlandı. Asya ve Avrupa deniz altından birleştirildi. Proje bittiğinde otomobiller 15 dakikada karşıdan karşıya geçebilecek.

Avrasya Tüneli'nde kazı çalışmaları bitti!

Başbakan Davutoğlu, Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayacak AvrasyaTüneli Projesi'nde, deniz altındaki tünelde kazı işleminin bitmesini izledi.

Avrasya Tüneli'nin Avrupa bağlantı yollarının yürütmesi durduruldu!

İstanbul 2. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama planının iptali istemi davasında, 61 konu başlığından 37’sine yürütmeyi durdurma, 7’sine ise kısmen yürütmeyi durdurma karar verdi.

Avrasya Tüneli’nin yüzde 90’ı tamamlandı!

Göztepe-Kazlıçeşme arasını 100 dakikadan 15 dakikaya indirecek olan Avrasya Tüneli’nde 3 bin 340 metrelik kazı çalışmalarının bitmesine 440 metre kaldığı ve tünelin yüzde 90’nının tamamlandığı belirtildi.

Sahilde hangi şeritler trafiğe kapalı?

Avrupa ve Anadolu yakalarını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan tüp geçiş Avrasya Tüneli'nde çalışmalar son hızıyla devam ederken, tünel inşaatında da son adımlar atılıyor.

Avrasya Tüneli'nin ilk etabı 6 ayda tamamlanacak!

Avrasya Tüneli kavşak çalışması kapsamında Sahil Kennedy Caddesi’nde trafik akışı değişecek. Yenikapı yönüne trafik tercihli yoldan verilecek. Tüneli'in birinci etap çalışmalarının 6 ayda tamamlanması öngörülüyor...

Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü aynı anda test edildi!

Avrasya Tüneli’nden ilk geçiş dün sabah saat 07.00 itibariyle başladı. Hürriyet Ekonomi’den Ceyhun Kuburlu ve Burak Coşan İstanbul trafiğini rahatlatması beklenen Avrasya Tüneli’ni ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü aynı anda test etti.

Emlakta yeni değerleri Avrasya Tüneli belirliyor!

İstanbul’un iki yakası arasındaki mesafeyi 15 dakikaya indirerek metropole bambaşka bir boyut kazandıran Avrasya Tüneli emlak hareketlerine de yön veriyor.

Avrasya Tüneli’nden günde 260 bin TL bekleniyor!

Açıklanan rakamlara göre devlet Avrasya Tüneli'nden günde yaklaşık 260 bin TL kazanacak. Hazine garantisi fazlasının yüzde 30'u kamunun olacak.

Avrasya Tüneli'nin inşasında can kaybı yaşanmadı!

Avrasya Tüneli projesinde çalışanlara 72 bin saatin üzerinde İş Güvenliği, Sağlığı ve Çevre Eğitimi verildiği belirtilirken, iş güvenliği kurallarının eksiksiz olarak uygulandığı Proje'de can kaybı yaşanan kazalar meydana gelmedi.

Avrasya Tüneli’nin 2017'de geçiş ücreti ne kadar olacak?

Bugün saat 07.00 itibarıyla geçişlerin başladığı Avrasya Tüneli’nde 2017’de alınacak geçiş ücretinin, 1 Ocak’taki kur baz alınarak yıl boyunca sabit kalacağı belirlendi.

Avrasya Tüneli trafiğe açıldı!

Asya ve Avrupa'yı deniz tabanından karayoluyla birleştiren tarihi proje Avrasya Tüneli, sabah 07.00'dan itibaren araç trafiğine açıldı.

Anadolu yakasındaki otellere Avrasya Tüneli piyangosu!

Avrasya Tüneli belki de en çok Anadolu yakasındaki otelleri memnun etti. Genelde iş amaçlı seyahat edenleri ağırlayan Anadolu yakası otelleri, ‘tünel’ ile turizmin kalbi tarihi yarımada ve Taksim’e daha da yakınlaştı

Avrasya Tüneli yarın sabah trafiğe açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin açılışının ertelendiğini söyledi. Tünel yarın sabah 07:00 itibariyle trafiğe açılacak.

Büyükyalı: Avrasya Tüneli'ne en yakın proje!

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

Avrasya Tüneli, İpek Yolu'na ivme kazandıracak!

Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili “Türkiye ve Gürcistan’ın amacı, partnerlerimizle tarihi İpek Yolu’nu canlandırmaktır. Avrasya Tüneli, tarihi İpek Yolu’nun canlandırılmasına bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Avrasya Tüneli'nin özellikleri!

Türkiye’nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan ‘Avrasya Tüneli’ açıldı.Tünel, İstanbul’da araç trafiğinin yoğun olduğu Kazlıçeşme-Göztepe arasını 15 dakikaya indirecek.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Avrasya Tüneli yılbaşına kadar 15 TL!

Taşıt trafiğini İstanbul Boğazı’nın altına taşıyan ve Göztepe ile Kazlıçeşme’yi 106 metre derinden birleştiren Avrasya Tüneli ile seyahat süresi 100 dakikadan 15 dakikaya inecek

Avrasya Tüneli nerede Haberi

Avrasya Tüneli nerede

Seslendirdiği şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli İrem Derici ile düet yaptığı yeni şarkısı “Kıymetlim”in klibi için Avrasya Tüneli’ni kullanmayı tercih etti. Klibin bir kısmını Avrasya Tüneli’nin en derin noktası olan 106 metrede çeken Ceceli, çalışmaya ilişkin bazı fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaştı.


20 Aralık 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Avrasya Tüneli, İstanbul kent içi ulaşımı ve günlük hayatın da çekim merkezi haline gelmeye başladı. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, irem Derici ile birlikte düet yaptığı "Kıymetlim" adlı yeni şarkısı için hazırladığı klibinin bir kısmını çekmek için Avrasya Tüneli’ni seçti. Kalabalık bir çekim ekibiyle Avrasya Tüneli’ne gelen Mustafa Ceceli, alınan güvenlik önlemleri sayesinde ulaşımı aksatmadan video klip çekimlerini gerçekleştirdi. Ceceli klibin bazı sahnelerini Avrasya Tüneli’nde Boğaz’ın...