06 / 05 / 2024

avrasya üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi nerede

avrasya üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi nerede

Avrasya Üniversitesi geçtiğimiz günlerde satın alıp restorasyon çalışmalarına başladığı Yalıncak’ taki yerleşkesine kurucu mütevelli heyeti başkanı Ömer Yıldız’ ın ismi verildi. Yeni isim üniversite rektörlüğüne önerilecek...

Ömer Halisdemir Üniversitesi akademisyenlerinden öğrencilere kira yardımı!

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi üniversitesi akademisyenleri, ülkelerine dönemeyen öğrencilere kira yardımı yaptı...

AK Parti'den İstanbul Şehir Üniversitesi açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Şehir Üniversitesi ile ilgili tartışmalara ilişkin açıklama yaptı...

Tuzla Türkan-Ömer Okan Camisi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Klas Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümit Haliloğlu, Özgür Arslan, Sedat Bayburtlu, Ömer Haliloğlu ve Harun Haliloğlu ortaklığında Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Timuçin Tümer vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu Timuçin Tümer vefat etti. Tümer, 25 Ekim 2017'de toprağa verildi.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

6. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali sona erdi!

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık, İnşaat ve Sanat Okulları Festivali kapanış töreninin ardından sona erdi.

Avrasya Üniversitesi İç Mimari Proje sergisi Yomra'da açıldı!

Avrasya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü, Yomra Yerleşkesi sergi salonunda "İç Mimari Proje Sergisi" düzenledi.

AGÜ Sümer Kampüsü'ne Mimarlar Odası'ndan ödül!

TMMOB 15. Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu. Mimarlar Odası, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sümer Kampüsü'nü Türkiye'nin en iyi yapılarından biri olarak seçti.

İskenderun'a Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi kurulacak!

Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti, kurulması düşünülen Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi hakkında Başkan Seyfi Dingil'i bilgilendirdi.

Ömer Faruk Çelik'in acı günü! Annesi Esme Çelik vefat etti!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik'in annesi Esme Çelik vefat etti. Esme Çelik'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden kaldırılacak.

Trabzon Avrasya Üniversitesi'ne yeni tıp fakültesi yapılacak!

Avrasya Üniversitesi'nin 5. kuruluş yıl dönümünde konuşan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, "Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinin temellerini 2016'da atmayı planlıyoruz'' dedi.

Avrasya Üniversitesi Çimenli Kampüsü satıldı!

Çimenli Kampüsü’nü Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden 25 milyon TL’ye satın aldı Avrasya Üniversitesi bir süre önce İl Özel İdaresi’nden Büyükşehir Belediyesine devredilen 24 dönümlük arazinin üniversite için istimlak edilmesini talep etmişti

avrasya üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi nerede Haberi

avrasya üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi nerede


Avrasya Üniversitesi geçtiğimiz günlerde satın alıp restorasyon çalışmalarına başladığı Yalıncak’taki yerleşkesine kurucu mütevelli heyeti başkanı Ömer Yıldız’ın ismi verildi.


Üniversitenin senatosu Rektör Prof. Dr. Sami Karadeniz başkanlığında toplanarak isim kararını alırken, konuyla ilgili Genel Sekreter Gülay Yeniçeri bir açıklama yaptı. Yeniçeri “Mütevelli Heyeti Başkanımız Ömer Yıldız’ın Trabzon’da bir vakıf üniversitesi kurulması fikrinden başlayarak uzun uğraşlar sonunda Avrasya Üniversitesi’nin kurulması ve gelişmesi aşamalarında gösterdiği ileri görüşlülük ve liderlik yanında yapmış olduğu maddi ve manevi katkılar Türk halkı ve gelecek nesillerce daima şükranla anılacaktır. Bu çabaların son halkası Yalıncak’ta bulunan Telekom Tesisleri ve arazisinin üniversiteye kazandırılması olmuştur. Ömer Yıldız’ın Avrasya Üniversitesi’ne kuruluşundan bu güne kadar yapmış olduğu ve bundan sonra da yapacağı her türlü maddi ve manevi katkılarına karşılık kendisine bir şükran...