18 / 05 / 2024

Avrupa Açık Su Yüzme Yarışları

Avrupa Açık Su Yüzme Yarışları

Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları - European Open Water Swimming Cup/Len Cup 3”, 5 Temmuz 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İşte Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları'na mekan olacak adres...

En fazla vergiyi Türkler ödüyor! Türkiye, ÖTV ve KDV'de açık ara Avrupa şampiyonu...

Türkiye, Avrupa’da otomobil satın alırken en çok verginin ödendiği ülke olarak kayda geçti. OECD’nin dört farlı araç kategorisi için yaptığı vergisiz ve tüm vergiler dahil rakamları karşılaştırıldığında her alanda Türkiye açık ara önde bulunduğu açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Bomba dolar iddiası! Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Son zamanlarda yaşanan değer kayıplarını toparlayama çalışan dolar için bomba bir iddia ortaya atıldı. Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan akıl almaz bir şey ortaya çıktı. Köylüler gördükleri karşısında şaşkına döndü. TPAO bölgeden numune aldı. Şimdi herkes çıkacak sonucu merakla bekliyor.

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 1500 yıllık su kemeri bulundu!

Gaziosmanpaşa'da başlatılan kentsel dönüşüm projesinin kazı çalışmaları sırasında Roma dönemine ait 1500 yıllık su kemeri ortaya çıktı.

İzmir Konak açık hava müzesi açılıyor!

2 yıl su altında kalan Roma dönemine ait 1800 yıllık hamam İzmir’de inşaat çalışması sırasında bulunmuştu. Bulunan tarihi alan açık hava müzesi yapılıyor. Yapılan müzede tarihi alanda bulunan mozaiklerin üstü camla kapatılacak, izleme terasları ve yürüyüş yolları yapılacak...

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile bugün satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa sunuldu. 

Trios 2023 açık artırma ihalesi ne zaman?

Pulsar İnşaat imzasını taşıyan Trios 2023 projesi İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de hayata geçiriliyor. Peki Trios 2023 açık artırma ihalesi ne zaman yapılacak?

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Trıos Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla satışa çıkarılıyor.

Avrupa Açık Su Yüzme Yarışları Haberi

Avrupa Açık Su Yüzme Yarışları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliğiyle, Spor AŞ. ev sahipliğinde düzenlenen “Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları -European Open Water Swimming Cup/Len Cup 3” 5 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek.


Avrupa Açık Su Yüzme Yarışlarının 3. Etabı olan yarışlara Bulgaristan, Fransa, İsrail, İtalya, Portekiz, Polonya, Rusya, İsviçre, Türkiye, Macaristan’dan yaklaşık 100 sporcu katılıyor. İsrail ve Macaristan’ın ardından Türkiye’de 3.etabı düzenlenecek olan Avrupa Açık Su Yüzme Yarışları (Len Cup), Hollanda, İspanya ve İtalya’da gerçekleştirilecek finalle son erecek. 


Kocamustafapaşa Sahil Parkı’nda 5 Temmuz Cumartesi sabah start alacak olan yarışlarda sporcular, kendileri için özel hazırlanmış platformdan suya atlayıp açığa yüzdükten sonra dubalarla belirlenen dikdörtgen parkurda 2 tur atıp tekrar başladıklarına noktaya geri yüzecekler. Başlangıç...