03 / 05 / 2024

avrupa göz hastanesi araplaramı satıldı

avrupa göz hastanesi araplaramı satıldı

SUUDİ Arabistan sermayeli Nesma Holding ve Reaya Holding, Avrupa Göz Hastanesi'nin yüzde 50 hissesini 52 milyon liraya satın aldı. Şirket, ortaklıkla beraber 2 yılda 267 milyon lira yatırım planlıyor...

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Otomotiv pazarında Avrupa gözünü Türkiye’ye çevirdi! Türkiye İspanya’yı geride bırakıyor!

Avrupa’da gittikçe sertleşen emisyon kuralları, üreticileri elektrikli araç üretimine mecbur bıraktığı için gözler Türkiye’ye çevrildi. Citroen CEO’su Cobee, içten yanmalı motorda birinci pazarın Türkiye olacağını söyledi.

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Piyasaların gözü bu kritik kararda! 3 gün sonra euro bu kadar olacak!

Ekonomi dünyasının gözü bu haftaki üç önemli kritik veride olacak. Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Euro dolar paritesi için uzman isimden açıklama geldi. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euroda dananın kuyruğu kopuyor. İşte ayrıntılar..

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Memurun gözü haziran enflasyonunda!

Devlet memurları, sözleşmeliler ve memur emeklilerinin gözü 3 Temmuz'da açıklanacak haziran ayı enflasyon rakamlarına çevrildi.

Gayrimenkul yatırımcıları gözünü ABD'ye dikti!

Yatırımcıların gözünü ABD'ye diktiğini belirten International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu bildirdi...

Ekol Göz Menemenspor’da tesis şoku!

TFF 1’inci Lig’de bu sezon tarihinde ilk kez mücadele eden Ekol Göz Menemenspor'un tesisi belediye tarafından ellerinden aldığı iddia edildi.

Kylie Jenner emlak imparatoriçeliğine göz dikti!

Dünyada kendi servetini kazanan en genç milyarder Kylie Jenner, gözünü emlak imparatoriçeliğine dikti. Geçtiğimiz haftalarda 36 milyon dolara malikane alan Jenner bu defa 15 milyon dolarlık devasa bir mülk satın aldı.

Patronların ve yöneticilerin gözünden 2020!

İnşaat patronları 2020 yılını değerlendirdi. 2020 yılında inşaat sektörünü neler bekliyor? İşte patronların ve yöneticilerin gözünden 2020…

Konut mağdurlarının gözü TBMM'de!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran binlerce konut mağdurunun gözü TBMM'de...

Murat Kurum: Akıllı göz ile kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Artık bundan sonraki süreçte 'akıllı göz' diyeceğimiz sistemlerle birlikte kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız." dedi.

avrupa göz hastanesi araplaramı satıldı Haberi

avrupa göz hastanesi araplaramı satıldı


14 şubeli olan Avrupa Göz'ün yarısı Suudi Nesma ve Reaya Holding'in oldu. Şirket, ortaklıkla beraber 2 yılda 267 milyon lira yatırım planlıyor.


SUUDİ Arabistan sermayeli Nesma Holding ve Reaya Holding, Avrupa Göz Hastanesi'nin yüzde 50 hissesini 52 milyon liraya satın aldı. Avrupa Göz Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, Nesma Holding ve Reaya Holding'in anlaşmayla birlikte Avrupa Göz'de yüzde 25'er paya sahip olduğunu söyledi. Telli, "Ortaklarımızın bize sağladığı avantajla birlikte 2015 yılında Londra Borsası'na açılacağız" diye konuştu. Bu ortaklıkla birlikte Avrupa Göz, 2 yılda 267 milyon lira yatırım planlıyor. 


GÖZE 1.2 MİLYAR HARCIYORUZ  

Avrupa Göz ayrıca, 2014 ve 2015 yıllarında 267 milyon lira yatırımla hasta sayısını geçen yılki 450 bin seviyesinden 1 milyona yükseltmeyi hedefliyor. Geçen yılı 14 şube ve 110...