21 / 05 / 2024

Avrupa Grup Teknik Yapı

Avrupa Grup Teknik Yapı

ABS Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi, Avrupa Grup Teknik Yapı, Barnas Gayrimenkul İnşaat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu.

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Üsame Abdullah tarafından kuruldu.

Aadk Teknik Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aadk Teknik Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Uzun tarafından kuruldu.

Erkcan Teknik Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkcan Teknik Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Hamza Bildik tarafından kuruldu.

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Icc Teknik Grup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icc Teknik Grup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Bilgin tarafından kuruldu.

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekbaş tarafından kuruldu.

Yavuz Yükselir: Avrupa’nın Emlak Bankası’nı kuracağız!

Avrupa Birliği’nin özellikle ekonomi çerçevesinde alınması gerekli önemli kararlarda birlik sağlayamadığını dile getiren Yükselir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yükselir "Avrupa'daki barışın devam etmesinin şartı AB ve Euro" dedi.

Safa Grup Yapı'dan iki kıtada yatırım atağı!

2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Safa Grup Yapı, inşaat sektörünün zor zamanlar yaşadığı bu dönemde hem Asya hem Avrupa kıtasında projelerine hızla devam ediyor.

Avrupa'da hiçbir ülke bu konut rakamlarına ulaşamıyor!

TÜİK konut satış rakamlarını değerlendiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, "İlk 10 ayda 1 milyon 150 konut sattık. Muazzam bir rakam bu, Avrupa’da hiçbir ülke bırakın 10 ayı, yıl toplamında bile bu rakamlara ulaşamıyor." dedi...

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya çıkarması!

Emlak Konut GYO, Kiptaş, Sur Yapı, Artaş İnşaat, Nef, Kuzu Grup, Teknik Yapı ve Gap İnşaat milyarlarca liralık projelerini Berlin ve Köln'de tanıtacak...

AB Group Holding Avrupa’ya açıldı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup Holding Yunanistan ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da önemli projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Avrupa Grup Teknik Yapı Haberi

Avrupa Grup Teknik Yapı

ABS Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi, Avrupa Grup Teknik Yapı, Barnas Gayrimenkul İnşaat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu. 


ABS Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapma fizibilite çalışması yapmak bölge ve konum araştırması yapmak.


ABS Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Barbaros Caddesi,...