04 / 05 / 2024

Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu

Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, havacılık sektöründe Avrupa'nın en önemli etkinliği olan Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu'nda (Routes Europe), Güney Avrupa ve Akdeniz kategorisinde, "En İyi Pazarlama Ödülü"ne layık görüldü

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 403 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Dinçer, Gökhan Eyigün, Şerafettin Karakış ve Erkan Şahinler ortaklığında kuruldu.

Süper Villa Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Süper Villa Proje Geliştirme Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökberk Tanyolaç tarafından kuruldu.

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gül tarafından kuruldu.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu Haberi

Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu

20-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bu yıl yedincisi düzenlenen Routes Europe'ta, kurum adına ödülü İSG Ticari Havacılık Müdürü Asiyat Khasanova aldı. İSG'nin yarıştığı kategoride Atina Havalimanı, Antalya ile Malaga Havalimanları da yer alıyordu. Sabiha Gökçen, geçtiğimiz yıllarda da Güney Avrupa ve Akdeniz Bölgesi'nde, Pazarlamada Mükemmelliyet kategorisinde "Yüksek Övgüye Değer" olmak üzere iki yıl üst üste ödüllere layık...