17 / 05 / 2024

Avrupa Hareketlilik Haftası

Avrupa Hareketlilik Haftası

Dünyanın çeşitli kentlerinde 16 - 22 Eylül tarihlerinin “Avrupa Hareketlilik Haftası” olarak kutlanmasından yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Plevne Bulvarı'nı 22 Eylül tarihinde kutlanacak “Otomobilsiz Kentler Günü” çerçevesinde trafiğe kapatacak..

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Haftası'nda!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Haftası'nda. Türkiye’deki mimarlık şirketleri, Avrupa’da, ABD’deki projelere bir yerel ortak olmadan imza atamıyorlar ama var olmanın, görünmenin yolunu başka şekillerde bulmak mümkün.

Avrupa Konutları Kale'de 1+1 daireler 593 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da, E5 Otoyolu'nun bitişiğinde yer alan Avrupa Konutları Kale 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten oluşuyor. Proje satışlarının ilk haftasında 400 konut sattı.

İzmir Plevne Bulvarı, 22 Eylül'de araç trafiğine kapatılacak!

Dünyanın çeşitli kentlerinde 16 - 22 Eylül tarihlerinin “Avrupa Hareketlilik Haftası” olarak kutlanmasından yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Plevne Bulvarı'nı 22 Eylül tarihinde kutlanacak “Otomobilsiz Kentler Günü” çerçevesinde trafiğe kapatacak..

Brüksel'de 8. Bölgeler ve şžehirler Avrupa Haftası gerçekleşti!

4 -7 Ekim 2010 tarihleri arasında Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Komisyonu Bölgeler Komitesi tarafından düzenlenen 8. Bölgeler ve şžehirler Avrupa Haftası gerçekleşti

Dünya Çelik Yapılar Haftası 21 Eylül'de kutlanacak!

Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECSS), Dünya Çelik Yapılar Haftası´nı  2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul´da kutlayacak

Avrupa Konutları Atakent 2 Temmuz 2010'da teslim!

Avrupa Konutları, Atakent 2 Projesi'ni, 2011 Mart'ından 8 ay önce, 2010 Temmuz itibariyle teslim etme kararı aldı

Avrupa Konutları Bahçeşehir'de 140 bin TL'ye!

Avrupa Konutları Bahçeşehir projesi Mayıs ayında satışa çıkaracak.

Avrupa Konutları Ispartakule'de 140 bin TL'ye!

Avrupa Konutları'nın Bahçeşehir Ispartakule'de hayata geçecek yeni projesinde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor

Avrupa Konutları resepsiyonist ve temizlikçi alacak

Avrupa Konutları'nda görev yapmak üzere bilgisayar kullanmasını bilen resepsiyonist ve temizlik elemanları alınacak

Avrupa Konutları Atakent 2'de 217 bin 500 TL! Temmuz teslim!

Avrupa Konutları, Atakent 2 projesini, ilan edilmiş teslim tarihi olan 2011 Mart'ından 8 ay önce, 2010 Temmuz ayında teslim etmeye hazırlanıyor...

Avrupa Konutları TEM 720 milyon TL ciro ile tamamlandı!

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları TEM'de hız ve hasılat rekoru kırdıklarını  söylüyor

Avrupa Konutları Atakent-2 10 ayda yüzde 60 kazandırdı

Süleyman Çetinsaya, "Avrupa Konutları Atakent-2'de, son 230 daireyi satıyoruz. 10 ay önce alanlar yüzde 60 kazançlı çıktı" dedi

Avrupa Hareketlilik Haftası Haberi

Avrupa Hareketlilik Haftası

Karbon salınımının azaltılması ve insan sağlığı konularına dikkat çekilecek günde trafiğe kapalı alan bisiklet, dans, serbest kürsü, konserler, pandomim, kukla, yoga, kitap okuma, yüz boyama ve defile gibi etkinlikler ve çeşitli yarışmalarla şenlenecek.


Dünyanın çeşitli kentlerinde 16 - 22 Eylül tarihlerinin “Avrupa Hareketlilik Haftası” olarak kutlanmasından yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Kent Konseyi, bu kapsamda bir dizi etkinlik düzenledi.  22 Eylül 2014 tarihinde uygulanacak “Otomobilsiz Kentler Günü” etkinliği ile dikkat çeken hafta, Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki “Sürdürülebilir Ulaşım” paneli ile başladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kevser Üstündağ, Ulaşım Plancısı Mimar Erhan Öncü, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru Çubukçu ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Koray Velibeyoğlu’nun konuşmacı...