07 / 05 / 2024

Avrupa Havalimanları Konseyi Temmuz 2015 trafik raporu yayınlandı mı

Avrupa Havalimanları Konseyi Temmuz 2015 trafik raporu yayınlandı mı

Avrupa Havalimanları Konseyi'nin (ACI) Temmuz 2015 trafik raporu yayınlandı. Rapora göre, Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı, kendi kategorilerinde en fazla yolcu artışı olan havalimanları arasında birinci oldu.

Avrupa Merkez Bankası’ndan “Faizler artmayacak” mesajı geldi!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi Galhau, şoklarla karşılaşmadığı sürece ECB'nin sıkılaşma sürecini tamamladığını ve yakın gelecekte faiz artırımına gerek olmadığını söyledi.

Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna geliniyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy, ECB'nin önümüzdeki toplantı için seçeneklerini açık tuttuğunu belirterek “Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna yaklaşılıyor” dedi.

Schengen vizesi ile ilgili karar verildi! Avrupa Parlamentosu kabul etti!

Schengen vizesi alacaklar buna dikkat etsin. Avrupa Birliği Konseyi ile Avrupa Parlamentosu, Schengen vizesi ile o kararı verdi. İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı zirveyi kaptırmadı! Avrupa'nın en yoğunu oldu!

Yolcu hacmine göre son üç yıldır Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer alan İstanbul Havalimanı,  bu bölgede 25 Kasım-1 Aralık arasında en çok uçuşun gerçekleştirildiği havalimanı oldu.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

ABD Ulusal İstihbarat Raporu: İstanbul 2035'te Avrupa'nın en kalabalık kenti olacak!

ABD Ulusal İstihbarat Konseyi raporuna göre pandeminin etkilerinin hemen her bölgede senelerce sürmesi bekleniyor. Raporda İstanbul’un 2035 yılında Avrupa’nın en kalabalık şehri olacağı da öngörülüyor.

AB Konseyi 2021-2027 bütçesini onayladı!

Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Birlik'in toplam 1 trilyon 74 milyar avro olan 2021-2027 dönem bütçesine onay verdi.

Türkiye'deki havalimanlarının Avrupa'daki yükselişi sürüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Türkiye'deki havalimanlarının, Avrupa listelerindeki yükselişi yılın ilk çeyreğinde de devam etti." diye açıklama yaptı. 

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

3. Havalimanı büyüledi!

Uluslararası Havalimanları Konseyi Genel Direktörü Angela Gittens geçen hafta Türkiye’deydi. Gazete Habertürk yazarı Güntay Şimşek de kendisiyle röportaj gerçekleştirdi.

Avrupa Merkez Bankası faiz oranlarını değiştirmedi!

Avrupa Merkez Bankası (ECB), faiz oranlarını değiştirmedi. ECB'nin açıklamasına göre, Yönetim Konseyi'nin toplantısında faiz oranlarını sabit tutma kararı aldığı belirtildi.

Geleceğe damga vuracak havalimanları inşa ediliyor!

Hindistan'dan Dubai'ye, İstanbul'dan Singapur'a, Avrupa'dan Çin'e dünyanın dört bir yanında, geleceğe damga vuracak yeni nesil havalimanları inşa ediliyor.

TAV Havalimanları Türkiye'nin en iyi şirketi seçildi!

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları, Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi oldu. Ankette, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su gösterildi

Avrupa Havalimanları Konseyi Temmuz 2015 trafik raporu yayınlandı mı Haberi

Avrupa Havalimanları Konseyi Temmuz 2015 trafik raporu yayınlandı mı


Avrupa Havalimanları Konseyi'nin (ACI) Temmuz 2015 trafik raporu yayınlandı. Rapora göre, Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı, kendi kategorilerinde en fazla yolcu artışı olan havalimanları arasında birinci oldu.


Dış hat yolcusu Temmuz ayında yüzde 30 artış kaydederek rekor seviyeye ulaşan Ankara Esenboğa Havalimanı ile toplam yolcusu yüzde 39,5 artış gösteren Trabzon Havalimanı da gösterdikleri performansla Avrupa’nın en fazla yolcu artışı sağlayan havalimanları listesinde yer almayı başardı.

20 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılan Ordu-Giresun Havalimanı Karadeniz Bölgesinde hizmet veren havalimanlarına olan talebi olumsuz etkilemedi, yoğunluk artarak devam etti. Trabzon Havalimanı, ACI Europe 2015 Yılı Temmuz Ayı Trafik Raporunun kapsadığı 209 havalimanı arasında en yüksek artış sağlayan havalimanları sıralamasına ilk kez girmeyi başardı. 

İşte İstanbul`un 2 havalimanının yolcu artışında Avrupalı rakiplerini solladığını ve diğer...