07 / 05 / 2024

Avrupa Isı Zirvesi

Avrupa Isı Zirvesi

Avrupalı sektör lideri firmalar Türkiye'de yatırım için nabız yokluyor

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

CNR Emlak Zirvesi’nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

CNR Emlak Zirvesi 2016’ya, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya ülkelerinden yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Zirvedeki etkinlik kapsamında düzenlenen oturumda “Kentsel Dönüşümde Yeni Çözümler ve Trendler” konusu masaya yatırıldı.

Kıbrıs Yatırım Zirvesi 8 Ekim'de!

Kıbrıs ekonomisi için yeni yatırım fırsatları geliyor. Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Avrupa İş Kulübü organizasyonuyla, Kıbrıs Yatırım Zirvesi 8 Ekim'de gerçekleşiyor.

Tasarruf etmek isteyenler Daikin Altherma'yı tercih ediyor!

İklimlendirme sektörüne kattığı çevreci ürün ve çözümlerle rakiplerinden ayrışan Daikin’in, Eurovent ve EHPA (Avrupa Isı Pompası Birliği) kalite sertifikalı Altherma ısı pompaları kullandıkça kazandırıyor.

Akıllı ve Şehirler Zirvesi Bursa'da düzenlendi!

'Modem Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin Adana ve Antalya'dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi Bursa'da yapıldı!

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak adlandırılan ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin Adana ve Antalya’dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.

3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi Bursa'da yapıldı!

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak nitelendirilen ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 3. buluşması, 2017 yılı ‘Avrupa Yeşil Başkenti’ adayı Bursa’da yapıldı.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2017 yılında Bursa'da gerçekleşecek!

‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin Adana ve Antalya’dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi, 30 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Avrupa İşadamları Kulübü'nün birlikte düzenledikleri zirveye, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı destekliyor.

Bursa'da Yeşil Şehirler Zirvesi'nin açılışı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla 2017 yılı için "Avrupa yeşil başkenti" olmaya aday gösterilen Bursa, ‘2. Yeşil Şehirler Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor...

2. Yeşil Şehirler Zirvesi, Bursa'da yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa, ‘2. Yeşil Şehirler Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. Zirvede şehirlerin önemi ve marka şehirler tartışıldı.

Artaş Grup Avrupa Konutları Kale'deki 400 daireyi 1 haftada sattı!

Artaş Grup Topkapı'da inşaatına satışa başladı. Konutların metre lira olarak belirlendi. Teslimler is Artaş Grup tarafından projelendirilen Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Projedeki 400 daire 1 haftada satıldı...

AB Zirvesi'nde gündem enerji ve ekonomi!

AB Zirvesi'nde gündem enerji ve ekonomi oldu. Avrupa Birliği (AB) devlet ve hükümet başkanlarının toplandığı zirvede ana gündem maddelerini Ukrayna krizi nedeniyle yaşanabilecek enerji sorunu ve ekonominin durumu oluşturuyor

Avrupa Isı Zirvesi Haberi

Avrupa Isı Zirvesi

Dünya ısı endüstrisinin devlerini aynı çatı altında toplayan ''Avrupa Isı Birliği''nin (EHI) 12. Genel Kurulu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın katılımıyla İstanbul'da yapıldı. 

Genel Kurulda ısı sektöründeki gelişmeler, yeni yatırımlar, enerji verimliliği, AB'nin enerji ve iklim hedefleri, çevre dostu ısıtma ve sıcak su sistemlerinin teşvik edilmesi gibi önemli konular masaya yatırıldı. 

Toplantıda söz alan Avrupa Isı Birliği Başkanı Ulrich Schmidt, ''Türkiye, çok ilgi çekici bir pazar ve çok önemli büyüme rakamları gösteren bir ülke. Bu toplantıyı da bu nedenle Türkiye'de yaptık. Bütün şirketler için büyümenin görüldüğü pazarlara gitmek son derece önemlidir ve biz de bu büyümenin bir parçası olmak istiyoruz. Bu ülkede ciddi bir dinamizm var. Sürekli ilerleyen bir ülke burası. Türkiye'nin enerji haritasına baktığımız zaman yeni konutlara taşınmış...