28 / 04 / 2024

Otellerin girişim ve geliştirme zirvesi Noppen 2013 yapılıyor!

Otellerin girişim ve geliştirme zirvesi Noppen 2013 yapılıyor!

Avrupa, Asya ve Afrika’da yılda 50’den fazla uluslararası konferansı başarıyla düzenleyen Noppen 2013 Otellerin girişim ve geliştirme zirvesi yapılıyor. Etkinlik, Titanic Business Bayrampaşa 12 ve 13 Eylül tarihlerinde saat 08.55'te gerçekleştirilecek...



Avrupa, Asya ve Afrika’da yılda 50’den fazla uluslararası konferansı başarıyla düzenleyen Noppen, 12-13 Eylül’de Titanic Business Europe – Bayrampaşa Hotel’de düzenlenecek ‘3rd Annual Turkey Hotel Expansion Summit’ isimli organizasyonda Turizm Yatırımcıları Derneği’ninde desteğiyle konaklama sektörünün nabzını yabancı ve yerli otel zincirlerini, yatırımcıları, mimarları, danışman firmaları ve sektöre servis sağlayan firmaların üst düzey yetkililerini bir araya getirerek tutacak. 



‘Türkiye’nin konaklama sektörünün gelişimi, yarını ve yatırım fırsatları nelerdir’ gibi soruların açığa kavuşacağı bu konferansta, yerli ve uluslararası ünlü otel zincirlerinin beklenti ve yatırım haberlerinden, otel konsept dizaynı ve seğment stratejilerine, finansmandan çevreci otel yarımları ve konaklama sektörü çözümlerinee birçok konu 2 gün süreyle masaya yatırılacak. 



Etkinlik, Titanic Business Bayrampaşa 12 ve 13 Eylül tarihlerinde saat 08.55'te gerçekleştirilecek.




Geri Dön