03 / 05 / 2024

Avrupa Konutları teslimleri

Avrupa Konutları teslimleri

Avrupa Konutları markalı projeleriyle konut sektöründe yer alan Artaş Grubu, Maslak'ta Edipse Maslak projesini hayata getiriyor. 550 konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projede dairelerin yüzde 60'ı sahiplerini buldu...

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesi 472 bin metrekare inşaat alanına sahip. Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde dairelerin fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri ne zaman?

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri!

İstanbul Ümraniye'de Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Proje 11 blok olarak yükseliyor...

Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri!

Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde üzde 15 peşinde 0,42 faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor. Peki, Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri ne zaman yapılacak?

Avrupa Konutları Kale'de fiyatlar 700 bin liradan başlıyor!

Avrupa Konutları erken teslim geleneğini Avrupa Konutları Kale projesinde de sürdürdü ve teslimleri, vadedilen tarihten 3 ay öne çekerek, Nisan ayında başlattı. Projede fiyatlar 700.000 TL’den başlıyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları ev fiyatları!

Kayaşehir Avrupa Konutları ev fiyatları 580 bin liradan başlayarak değişiyor. 603 daire ve 17 dükkandan oluşan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde daire teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılacak...

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları!

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları 2 milyon 334 bin liradan başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde teslimleri 2016 yılının son çeyreğinde teslim ediliyor...

Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız üniteden oluşuyor. Proje Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek. Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir teslimleri ne zaman?

Toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan proje 620 bağımsız üniteden meydana geliyor. Proje Artaş İnşaat imzası ile yükselecek. Peki Avrupa Konutları Başakşehir teslimleri ne zaman?

Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri ne zaman?

Toplam 603 adet daire ve 17 adet ticari birimin yer aldığı projede daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peki Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri ne zaman?

Başakşehir Avrupa Konutları teslimleri!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Başakşehir Avrupa Konutları teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir teslimleri!

Avrupa Konutları Başakşehir teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılıyor. Artaş'ın Avrupa Konutları Başakşehir projesinin yıl sonuna doğru başlaması planlanıyor. Avrupa Konutları Başakşehir'de 620 bağımsız birim olacak...

Avrupa Konutları teslimleri Haberi

Avrupa Konutları teslimleri



Avrupa Konutları markalı projeleriyle konut sektöründe yer alan Artaş Grubu, Maslak'ta Edipse Maslak projesini hayata getiriyor. 550 konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projede dairelerin yüzde 60'ı sahiplerini buldu. Projenin Edipse Maslak Business markalı yatay ofis blokları da yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. 128 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişen ofislerin ortalama metrekare fiyatları 7 bin TL'den alıcı buluyor. 


Projenin 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerindeki konut kulelerinde ise fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Eclipse Maslak'ın konut ve ofis bloklarının teslimi ise 2014'ün Ağustos ayında gerçekleştirilecek. 


Konutların 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldım projede, ofis alanları yatay bir düzlemde, en geniş kullanım alanını sunma ve iş hayatını kolaylaştırıcı şekilde donatılarla tasarlanmış. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir düzlemde...