05 / 05 / 2024

avrupa seramik üretimi 3. Türkiye

avrupa seramik üretimi 3. Türkiye

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral,Türkiye seramik üretiminde Avrupa 3'üncüsü Güral, Konal İnşaat ile birlikte Türkiye'nin en büyük Seramik Showroom'unu açıyor..

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Şeker fiyatları rekor kırdı! Raflarda bulursanız hemen alın! A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa 5 Eylül 2022 fiyat listesi.

Enerji krizinin Avrupa'daki üretimi  ve küresel  arz kıtlığını tehdit etmesiyle şeker fiyatları üç ayın zirvesine çıktı. Peki, bu durum market raflarına nasıl yansıdı? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sıcaklar zeytini vurdu! İspanya'da zeytinyağı üretimi düştü! Türkiye İhracattan umutlu! Fiyatlar nasıl etkilenecek?

Batı Avrupa’da aşırı sıcaklar ve kuraklığın üretimi etkilemesi sebebiyle zeytinyağı fiyatlarının artacağı belirtildi. Peki, zincir marketlerde zeytinyağı fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Avro Bölgesi'nde Kasım'da inşaat üretimi düştü mü?

Avrupa Birliği ve Avro Bölgesi'nin Kasım 2021'de mevsimsellikten arınmış inşaat üretimi verileri yayımlandı. 19 üyeli Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Kasım ayında, Ekim ayına göre yüzde 0,2 azaldı. İnşaat üretimi, 2020 yılının Kasım ayına göre ise yüzde 0,5 artış gösterdi.

AB'de inşaat üretimi Ekim ayında yüzde 1,4 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, Ekim 2021'de bir önceki aya göre yüzde 1,4 artış gösterdi.

AB'de inşaat üretimi yüzde 1,2 yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi Eylül ayında yüzde 1,2 yükseldi.

AB'de inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 1,8 azaldı!

Merakla beklenen rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs tedbirlerinin yumuşadığı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 1,8 azladı.

AB'de inşaat üretimi Temmuz ayında düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,1 azaldı.

AB'de inşaat üretimi Mart ayında yüzde 18,3 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 18,3 arttı...

AB'de inşaat üretimi Şubat ayında düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı şekilde  uygulandığı Şubat 2021'de bir önceki aya göre yüzde 1,6 azaldı.

AB'de inşaat üretimi Ocak ayında yüzde 0,9 arttı!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin devam ettiği 2021 yılının Ocak ayında yüzde 0,9 oranında arttı.

AB'de inşaat üretimi Aralık ayında yüzde 3,3 düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı biçimde uygulandığı geçen yılın aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 3,3 oranında azaldı.

avrupa seramik üretimi 3. Türkiye Haberi

avrupa seramik üretimi 3. Türkiye

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, son dönemde Avrupa'daki pazarlarda yaşanan daralmanın Türk seramik sektörünü alternatif ülkelere yönlendirdiğini belirtti. Güral, Konal İnşaat ve Kütahya Seramik iş birliğiyle yapılan, Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unun basma tanıtıldığı toplantıda, gelinen noktada Türkiye'nin öncü kuruluşlarında biri olduklarını söyledi. 


Artık, şirketlerin büyüklüklerinin göreceli bir kavram olduğunu ifade eden Güral, "Hiç kimse sizin büyüklüğünüze değil, yaptığınız işin niteliğine bakıyor. Onun için şu sıradayız demiyoruz. Biz yaptıklarımızla takdir edilmeyi arzu ediyoruz. 


Kütahya Seramik olarak felsefemiz her zaman yapılmayanı yapmak. Anlayışımız tamamen tasarım odaklı. Sürü psikolojisiyle herkesin yaptığını yaparsanız rekabet edemezsiniz. Konal inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz bey ile imza attığımız bu showroom da bizi anlatıyor. Türkiye ekonomisi için son derece...