02 / 05 / 2024

avrupa üks otel listesi

avrupa üks otel listesi

CVK Group tarafından 2010’da satın alınan, 350 milyon dolarlık yatırım ve 30 aylık yenileme çalışmaları sonrasında açılan Park Bosphorus Hotel, Avrupa’nın en lüks oteli olarak tanımlanıyor

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Sofitel İstanbul Taksim kapılarını açtı!

Uluslararası lüks otel markası Sofitel Hotels, Tuna Şirketler Topluluğu ile dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de açtı.

avrupa üks otel listesi Haberi

avrupa üks otel listesi


Park Bosphorus Hotel’in çevre dokusuna ve mimarisine uygun olarak yeniden tasarlandığını söyleyen Genel Müdür Bahri Şahin, otelin İstanbul’da beş yıldızlı otel ihtiyacını karşılama anlamında önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.


Park Bosphorus’un, İstanbul’da açılan diğer lüks otellerden farklı olarak bölge insanına da hitap ettiğini kaydeden Şahin, “Park Pastanesi, yeme içme alanları ve terasıyla bölgedeki insanları da çekiyor. Böylece, sadece bir konaklama alanı değil aynı zamanda yaşayan bir alan yarattık” dedi. Şahin, çalışan sayılarının 500’ün üzerinde olduğunu, oteldeki personelin yüzde 60’ının bu bölgedeki insanlardan seçildiğini söyledi.


Adını Hezarfen’den aldı

CVK Park Bosphorus, 8 bin 500 metrekareye yayılan SPA alanıyla da, “İstanbul’un en büyük otel SPA”sı olma özelliğini taşıyor. Bununla birlikte Park Bosphorus’un önemli bir ayrıntısı da, Boğaz’ı kuşbakışı gören terası. Otelin lobi katında...