29 / 04 / 2024

avrupa yakası satılık ofis

avrupa yakası satılık ofis

Uluslararası şirketlerin ofis üssü haline gelen İstanbul’da ofis yatırımları her geçen yıl artıyor. 4 milyon metrekare olan ofis stokunun bu yıl 5 milyon metrekareye ulaşması ile birlikte yeni ofis bölgeleri de oluşuyor.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Halkalı Ege Yakası satılık!

Toplam 378 adet daireden oluşan proje daire alanları 99 metrekareden başlıyor. Halkalı Ege Yakası satılık evler 2+1, 2,5+1 ve 3+1 bahçeli ve teraslıdan oluşuyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri 97,2 ile 171,17 metrekare arasında değişiyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 44 bin 36 metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Başakşehir Avrupa Konutları satılık!

Başakşehir Avrupa Konutları satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje 7 blok halinde hayata geçirilecek.

Ataköy Avrupa Konutları satılık!

Ataköy Avrupa Konutları satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek projede satışların önümüzdeki hafta içerisinde başlaması planlanıyor.

Cevizlibağ Avrupa Kale Konutları satılık!

Toplam 599 adet daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Cevizlibağ Avrupa Kale Konutları satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Artaş Avrupa Konutları Kale satılık!

Dükkan büyüklüklerinin 100 metrekare ile 1182 metrekare alan arasında değiştiği projede toplam 599 adet daire yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Kale satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje İstanbul Zeytinbunu Cevizlibağ'da inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı satılık ofis!

İstanbul 'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde yükselen projede 599 daire bulunuyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı satılık ofis teslimleri 2016 yılı Nisan ayı olarak planlandı.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık ofis!

Toplam 599 adet daireden meydana gelen projede 9 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Projede 52 ofis ve 30 ticari ünite yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ satılık ofis büyüklükleri 247 metrekareden başlıyor.

Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları 2 milyon 519 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Cevizlibağ'da inşa edilen proje 10 katlı 9 bloktan meydana geliyor.

avrupa yakası satılık ofis Haberi

avrupa yakası satılık ofis


 Ofis stokundaki artış rekabeti artırırken değişen tüketici talepleri de ofis trendlerine yansıyor. Günümüzde ofisteki yeni trend tek elden yönetim olarak ifade ediliyor.


Türkiye’de 1980’li yıllarda iş merkezlerinde ya da apartmanlarda faaliyet gösteren şirketler günümüzde akıllı ofislerde faaliyetlerine devam ediyor. Uluslararası şirketlerin ofis üssü haline gelen İstanbul’da geçen yıl 4 milyon metrekareyi bulan ofis stokunun bu yıl 5 milyon metrekareyi ulaşacağı tahmin ediliyor. İstanbul’da ofis sayısındaki artışa paralel olarak rekabet kızışırken, tüketici taleplerinin değişmesi ofis trendlerine de yansıyor. A sınıfı, B sınıfı, C sınıfı ve Trophy ofis kavranılan ile projelerin sınıflandırılmaya başlandığı günümüzde, ofis yatırımcılan için rekabet edebilirlik, trendleri takip etmekle mümkün hale geldi.


Çok sayıda yatırımcının rekabet halinde olduğu ofis pazarına AND markası ile hızlı bir giriş yapan Anadolu Gayrimenkul, sektörün...