04 / 05 / 2024

avrupada araba satışları

avrupada araba satışları

Avrupa ülkelerinde 2021 yılındaki otomobil satışları, 2019 yılındakinin 3,3 milyon adet gerisinde kaldı. En fazla satılan araç markaları Volkswagen, Peugeot ve Renault oldu.

'Ev ve araba satılıp borsaya girilmez' diyen borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! 

Borsa, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Yatırım tercihini borsadan yana kullanmak isteyen yatırımcılara ise uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ediyor. Bunlardan da biri de 'ev ve araba satılıp borsaya girilmez' uyarısı oldu...

Ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar birikimlerini nereye yatırıyor?

Elinde birikimi olanlar yatırım araçları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor ve hangi yatırım aracının mantıklı olduğunu araştırıyor. Peki ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

İkinci el araba piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi! Otomobil fiyatlarına eylülde zam beklenmiyor!

İkinci el ve sıfır araç otomobil piyasasındaki durgunluk satışları etkiledi. Fahiş fiyat artışları birden kesilirken, eylül ayında bazı otomobil fiyatlarına zam yapılmaması bekleniyor.

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

Türkiye’de araba satışları patladı! En fazla hangi tip araç satıldı?

Fiyatların alabildiğine artmasına rağmen, Türkiye’de geçtiğimiz yıl otomobil satışlarında patlama yaşandı. Peki bunun nedeni ne ve 2022’de en fazla hangi araç satıldı?

Araba alacaklar fikriniz her an değişebilir! Otomobilde ezber bozuluyor! Satışlar 3 kat arttı! İşte detaylar!

Otomobil tercihinde ezber bozuluyor. Elektrikli otomobil satışlarında patlama yaşanıyor. İşte detaylar!

Avrupa'da araba satışları 2021'de geriledi!

Avrupa ülkelerinde 2021 yılındaki otomobil satışları, 2019 yılındakinin 3,3 milyon adet gerisinde kaldı. En fazla satılan araç markaları Volkswagen, Peugeot ve Renault oldu.

Ekonomi iyi gitmese de konut satışları çok iyi!

Hüsnü Özyeğin: “Ekonomi iyi gitmiyor dense de oto ve konutta satışlar çok iyi. Bu ortamda en önemli yatırım konut, sonra da araba. Vatandaş işini biliyor” dedi.

Dumankaya Modern'de satışlar tamamlandı! Son daireler Haftanın Fırsatları'nda!

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde bulunan Dumankaya Modern projesinde satışlar tamamlandı. Projede son konutlar 'Haftanın fırsatları' bölümünde avantajlı fiyatlarla satılıyor

Avrupa Konutları Ispartakule 2'de satışlar tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın hayat verdiği Avrupa Konutları Ispartakule 2 projesinde tüm konutlar satıldı. Artaş İnşaat, aynı bölgedeki yeni projesi Avrupa Konutları Ispartakule 3'ün satışlarına geçtiğimiz günlerde başladı

Özen Yapı İstanbul Konutları'nda satışlar devam ediyor!

15 katlı tek blokta 30 konuttan meydana gelen İstanbul Konutları Kadıköy'de satışlar devam ediyor

Batışehir, 3. etap satışlarını öne çekecek!

Batışehir projesinde ikinci etap satışlarının yüzde 30'u tamamlanınca projede üçüncü etap satışlarının öne çekilmesi gündeme geldi

avrupada araba satışları Haberi

avrupada araba satışları

Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar, Kovid-19 salgını ve çip sıkıntısı nedeniyle 2021'de bir önceki yıla göre yüzde 2,4 azaldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA), AB ülkelerinin 2021 yılına ilişkin yeni otomobil tescil verilerini açıkladı.Buna göre, çip sıkıntısı ve salgın Avrupa ülkelerinde araç üretimini yıl boyunca olumsuz etkiledi.

2020 ve 2021 yılında araç satışları ne durumdaydı? Merak edilenler haberimizde...

AB'de yeni otomobil tescil sayısı 2021'de 2020’ye kıyasla yüzde 2,4 gerileyerek 9 milyon 700 bin 192 seviyesine düştü.

2019'da salgın öncesi 13 milyonu aşan otomobil satışları, 2020'de 9 milyon 939 bin 418'e geriledi. Böylece 2021'deki otomobil satışları, 2019'un 3,3 milyon adet altında...