15 / 05 / 2024

Avrupa\'nın en büyük otel zinciri

Avrupa\'nın en büyük otel zinciri

Akfen GYO'nun ortağı olduğu ünlü Accor oteller zinciri, G.Antep'te Novotel ve İbis Oteli hizmete girdi

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Çeçenistan'da Avrupa'nın en büyük camisi açıldı!

Çeçenistan Cumhuriyeti'nde inşa edilen Avrupa'nın en büyük camisi hizmete açıldı.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe mitinginde konuşuyor. Erdoğan, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de kurulacağını söyledi.

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa'da kuruldu!

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa’da 5 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Kitabevi, 5 milyon kitap ve kırtasiye ürünüyle hizmete açıldı.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Avrupa'nın en büyük hastaneleri Türkiye'de açılıyor!

Türkiye, sağlık alanında yapılan yenilikler kapsamında şehir hastaneleri hayata geçirmeye devam ediyor. Avrupa'nın en büyük hastaneleri sıra sıra açılıyor. 

İşte Avrupa'nın en büyük 20 stadı!

Avrupa'nın en büyük 20 stadyumunu sizin için sıralandı. Peki bu statlar hangileri? İşte Avrupa'nın en büyük 20 stadı....

Avrupa\'nın en büyük otel zinciri Haberi

Avrupa\'nın en büyük otel zinciri

Avrupa'nın en büyük otel zincirlerinden biri olan Accor Hotels Grubu'nun, Gaziantep'teki 92 odalı Novotel ve 177 odalı İbis otelleri hizmete girdi.

Accor Hotels Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Akfen GYO işbirliği ile 2005 yılından beri yatırımlarına devam eden Accor Hotels Grubu, İstanbul, Eskişehir ve Trabzon'da bulunan otellerinden sonra bugün Novotel Gaziantep ve İbis Gaziantep otellerini hizmete açtı.

Akfen GYO ve Accor Hotels Grubu, 2019 yılına kadar Türkiye'de 60 otel projesindeki yatırımlarını hızla gerçekleştiriyor. Avrupa'nın lider, dünyanın 3. büyük otelcilik devi Accor'un dünyada 4,200'den fazla oteli bulunuyor.

Açıklamaya göre, 58 ülkede 400'den fazla oteli ile dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Novotel, artık Gaziantep'te. Son derece yalın ve modern bir dekorasyon konsepti ile misafirlerinin konforunu maksimize etmeye yönelik her türlü detayın düşünüldüğü Novotel...