27 / 06 / 2024

Avrupark Bahçe Kent satılık daire

Avrupark Bahçe Kent satılık daire

Cihan inşaat, Bahcekent'te Emlak Konut GYO güvencesinde hayata gecireceği Avrupark Bahcekent için ön talep topluyor. 1.380 konutun yanı sıra 72 dükkanın bulunduğu Avrupark Bahcekent, dev şehir parkı Hayat Park'ın yanında yükselecek.

Bahçeşehir Strada Plus’ta teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Akzirve Gayirimenkul, imzasıyla mega kent İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de yükselen Strada Plus’ta teslimler başladı.

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi!

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi kapsamında konut fiyatları 508 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nden yeni eylem!

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri gölet ve çevresindeki park alanının imara açılmasına karşı dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Eyleme Kuzey Ormanları Savunması, İstanbul Kent Savunması, Validebağ Gönüllüleri, Mimarlar Odası da destek verdi.

Bahçeşehir Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Elvan Çakır tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Merkez Mahallesi, Ladin Sokak, Kuyumcu Kent Sitesi'nde kuruldu.

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Cihan İnşaat, Emlak Konut GYO güvencesi ve Konut yapı ile Avrupark Bahçekent'i hayata geçiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1 daireler 204 bin lira!

Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Avrupark Bahçekent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede 1.394 tane daire ve 86 tane ticari birim yer alıyor.

Avrupark Bahçekent'e yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi!

EMLAK Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi görüyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te teslimler 3 yıl sonra!

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği Avrupark Bahçekent'te fiyatlar 174 bin TL'den başlıyor. 1.394 dairenin yer aldığı projede çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor.

Avrupark Bahçekent’ten lansman fiyatlarıyla! 170 bin TL'ye!

Avrupark Bahçekent’te 1+1’den 4+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Avrupark Bahçekent’te yer alan 64 metrekare 1+1 dairelerin fiyatı 170 bin TL 'den başlıyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev sayısı toplam 1.394 daireden meydana geliyor.

1996 yılında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş!

1996 yılında yapılan Habitat II Kent Zirvesi Dünya Ekonomik Forumu toplantılarında, değişik ülkelerden gelen pek çok uydukent projesi arasında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede toplam 1.394 daire bulunuyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir daire fiyatları!

Toplam 1.394 adet konuttan meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent Başakşehir daire fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avrupark Bahçe Kent satılık daire Haberi

Avrupark Bahçe Kent satılık daire


Cihan inşaat, Bahce, kent'te Emlak Konut GYO güvencesinde hayata gecireceği Avrupark Bahcekent için ön talep topluyor. 1.380 konutun yanı sıra 72 dükkanın bulunduğu Avrupark Bahcekent, dev şehir parkı Hayat Park'ın yanında yükselecek. Hayat Park, 160 bin metrekarelik alana kurulacak. Üc tarafı sularla çevrili olan Hayat Park'ta cami, biolojik gölet, cim amfi, yamaç terasları, çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları bulunacak. Parkın içerisinde restoran ve kafelerin yanı sıra çocuklar için oyun alanları da...