13 / 05 / 2024

Avrupark Bahçekent nerede inşa ediliyor

Avrupark Bahçekent nerede inşa ediliyor

Cihan İnşaat, Bahçekent'te Emlak Konut GYO güvencesinde Avrupark Bahçekent projesine başlıyor. Şu anda ön talep toplama süreci başlayan projenin 2015'in ilk aylarında satışa çıkması bekleniyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri nerede?

Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Dairelerin tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Avrupark Bahçekent ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede toplam 1394 daire bulunuyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları!

Dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metre arasında değişiklik gösteren Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje 1.394 konut ve 86 ticari üniteden oluşuyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent konut fiyatları!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Daire teslimlerinin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim!

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile yükselen proje Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Avrupark Bahçekent örnek daire görselleri!

Daire teslimlerinin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği Avrupark Bahçekent'te 1.394 tane daire ve 86 tane ticari ünite yer alıyor. İşte Avrupark Bahçekent örnek daire görselleri...

Avrupark Bahçekent nerede inşa ediliyor Haberi

Avrupark Bahçekent nerede inşa ediliyor

Cihan İnşaat, Bahçekent'te Emlak Konut GYO güvencesinde Avrupark Bahçekent projesine başlıyor. Şu anda ön talep toplama süreci başlayan projenin 2015'in ilk aylarında satışa çıkması bekleniyor. 83 bin metrekare alan üzerinde yükselecek projede bin 380 konutun yanı sıra 72 dükkân bulunuyor. Herkesin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanan Avrupark Bahçekent'te 1+1'den 4+1'e farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 1+1'ler 60, 2+1'ler 100 ila 120, 3+1'ler 145 ila 150, 4+1 daireler ise 160 ila 165 metrekare arasında alana...