05 / 05 / 2024

Avrupark Hayat ödeme planı

Avrupark Hayat ödeme planı

İstanbul Başakşehir Hoşdere'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Avrupark Hayat ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat!

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği projede lansman geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Hayat Varlık Yönetim 30 milyon TL'lik tahvilin 6. kupon ödemesini yaptı!

Hayat Varlık Yönetim tarafından 30 milyon TL tutarında ihracı yapılmış tahvilin 6. kupon ödeme işlemini bugün yaptı.

Konut hesabında ilk ödeme 2019'da yapılacak!

Yeni yılda vatandaşın hayatı kolaylaşacak. Konut, çeyiz hesabından ilk ödeme yapılacak. Ayrıca elektrik ve suda yüzbinlerce aboneyi ilgilendiren indirim de 2019'da yapılacak...

Avrupark Hayat 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Aydosland, şehir hayatının merkezliği ile doğal hayatı buluşturuyor!

MS Mega Yapı imzası ile hayata geçirilen Aydosland, şehir hayatının merkezliği ile doğal hayatı buluşturuyor.  Projede yüzde 5 peşinat ödendiğinde, 60 ay sıfır faiz ve firma bünyesinde size özel esnek ödeme planları oluşturuluyor...

Avrupark Hayat ödemeleri!

İstanbul Başakşehir Hoşdere'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Avrupark Hayat ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Avrupark Hayat ödeme planı Haberi

Avrupark Hayat ödeme planı

Avrupark Hayat projesi 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.  63 metrekare ile 174 metrekare arasında dairelerin yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

36 ayda tamamlanması öngörülen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat tarafından yükseliyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede 1.095 konut ve 81 adet ticari birim yer alıyor. 


Avrupark Hayat ödemeleri!
Avrupark Hayat'ta 0,98 faizle ödemeler yapılıyor.

 
 
Tel: 444 61 63
Web: http://www.avruparkhayat.com
Ezgi...