07 / 05 / 2024

Avşar Mahallesi TOKİ mevkii

Avşar Mahallesi TOKİ mevkii

Beyşehir Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi işbirliğiyle düzenlenen 'Sağlıklı yaşam için sağlıklı çevre' adlı fidan dikim kampanyası 29 Mayıs Perşembe günü saat 10.00'da Avşar Mahallesi TOKİ mevkiinde gerçekleştirilecek.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Milas'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Milas İcra Dairesi, Avşar mahallesi Avşarönü mevkiinde bulunan deniz balıkları kuluçkahanesi satışa çıkarıldı. Satış bedeli 11 milyon 30 bin TL olarak belirlendi.

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Hülya Avşar 55 milyon TL'ye Çiçek Adası'nı aldı!

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar, 55 milyon TL’ye Ayvalık’taki Çiçek Adası’nı aldı. Güzel oyuncu, yeni yuvasının mimarisini kızı Zehra’ya emanet edecek

Avşar Mahallesi TOKİ mevkii Haberi

Avşar Mahallesi TOKİ mevkii


Beyşehir Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi'nin ortaklaşa düzenlediği programla 2 bin Toros Sediri toprakla buluşacak. Beyşehir Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi işbirliğiyle düzenlenen 'Sağlıklı yaşam için sağlıklı çevre' adlı fidan dikim kampanyası 29 Mayıs Perşembe günü saat 10.00'da Avşar Mahallesi TOKİ mevkiinde gerçekleştirilecek. 2 bin adet 1 metre boyunda Toros Sediri'nin dikileceği kampanya hakkında bilgi veren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Çevre Koruma Dergisi'yle birlikte gerçekleştireceğimiz 'Sağlıklı yaşam için sağlıklı çevre' fidan dikim kampanyasıyla 2 bin adet Toros Sediri'ni toprakla buluşturacağız. Doğayı seven, ülkemizin kuraklaşmamasına katkıda bulunmak ve gelecek nesillere en güzel mirası bırakmak isteyen tüm hemşehrilerimizi Avşar Mahallesi TOKİ mevkiinde gerçekleştirileceğimiz fidan dikme kampanyasına davet ediyorum" dedi. 


Anadolu...