05 / 05 / 2024

avukat Yasin Özkan 

avukat Yasin Özkan 

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mertcan Özkan tarafından kuruldu.

Bilecik'te rüşvetle arazi satışı yapmakla suçlanan avukat yakalandı!

Bilecik Söğüt'te Milli Emlak Müdürlüğü'nün satışa sunduğu araziler için rüşvet istediği iddia edilen avukat yakalandı.

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yasin Altınok tarafından kuruldu.

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışının reddedilmesine tepki!

İzmir'de Bornova ve Karşıyaka belediyelerinin emsal artışı önerisi oy çokluğu ile reddedildi. Emsal kararın reddedilmesinin ardından İzmir Depremzedeleri Derneği Başkanı Haydar  Özkan durum değerlendirmesi yaptı. 

Azade Özkan Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Azade Özkan Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Azade Özkan tarafından kuruldu.

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Thodex mağdurları avukatından açıklama! 

Thodex mağdurları, avukatlarıyla beraber icra memurlarını alarak şirketin Kadıköy'de ofisine gitti. Thodex mağduru avukatı açıklamasında ofiste coinlerin saklandığı bir sistem odasının bulunduğunu dile getirdi. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

avukat Yasin Özkan  Haberi

avukat Yasin Özkan 

Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Yasin Özkan, inşaat mağduru olunmaması için bir takım açıklamalarda bulundu. Özkan, "Sektörde çok büyük bir oyuncu olarak görülen ve daha önceden yapıp bitirdiği  projelerle tüketiciye güven veren bir şirket bile ansızın bir sosyal medya mesajı ile iflasını isteyebiliyorsa, inşaatta neler oluyor diye durup düşünmek gerekir. Yılların birikimini ev alma hayaliyle yatırıp mağdur olmamak için iyi araştırma yapmak şarttır" dedi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Özkan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Öncelikle Tüketici Hukuku açısından parasını ödediğimiz dairemizin tapusunu mahkeme kararı ile alabilmenin yolunun, inşaat şirketi ile aramızdaki sözleşmenin şirketin antetli kağıdına yapılmış adi bir sözleşme değil, mutlaka noter de düzenlenmiş satış vaadi sözleşmesi olması gerektiğini belirtmekte fayda var. Bunun dışında kat...