05 / 07 / 2024

Avustralyalı Maxwell Foods Türkiye’de

Avustralyalı Maxwell Foods Türkiye’de

Merkezi Avustralya’da bulunan ve 25 yıldır dünyaya en iyi meyve ve kuruyemiş ürünlerini sunan Maxwell Foods, İzmir’de fabrika açıyor...

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

Lityum devi şirketten 4,3 milyar dolarlık satın alma teklifi!

Dünyanın en büyük pil metali üreticisi Albemarle, Avustralyalı lityum şirketi Liontown'u satın almak için teklifini yüzde 20 oranında yükselterek 4,3 milyar ABD dolarına çıkardı. Teklif sonrası Liontown'un anlaşmayı kabul etmeyi değerlendirdiği belirtildi.

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yaşar Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Maxwell Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabulut tarafından kuruldu.

Chris Hemsworth Tazmanya’dan arazi satın aldı!

Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth’ün, Tazmanya’dan 15 milyon dolara arazi aldı. 

Kylie Minogue Melbourne'deki evini satıyor!

Ünlü Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue, 1990'da yatırım için 185 bin dolara bir ev satın almıştı. Ünlü isim, Melbourne'deki bu evini 1.715 milyon dolara satışa sundu.

Chris Hemswoth ve Elsa Pataky, Byron Bay'deki malikanelerini satıyor!

Avustralyalı ünlü oyuncu Chris Hemswoth ve ünlü İspanyol model Elsa Pataky çifti, 20 milyon dolar bedelle inşa ettirdikleri malikanelerini satmak için harekete geçti. Çiftin malikanesinin fiyatı 30 milyon dolara çıktı.

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

Nicole Kidman Sidney'den daire aldı!

Avustralyalı aktris Nicole Kidman, Sidney’deki penthouse'unun altında yer alan daireyi  2.78 milyon dolara satın aldı.

Cate Blanchett, Efate Adası’ndaki kulübesini 3 milyon dolara satıyor!

50 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett, Güney Pasifik’te yer alan Efate Adası’ndaki ‘Matanara’ adını verdiği küçük kulübe ve arsasını 3 milyon dolara (yaklaşık 17 milyon TL) satıyor...

Akfen, Mersin Limanı'ndaki hissesini devrediyor!

Akfen Holding, Mersin Uluslararası Limanı’ndaki yüzde 40 hisseyi Avustralyalı altyapı fon yönetim şirketi IFM Investors’a devrediyor.

Chris Hemsworth'un Avustralya'daki evi 6.5 milyon dolar değerinde!

32 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth, eşi Elsa Pataky ve üç çocuğu ile birlikte Avustralya'ya taşınmaya karar verdi. Geride ise Kaliforniya, Malibu'da bulunan bu muhteşem ev kaldı. Evin şimdiki değeri ise 6.5 milyon dolar.

NASA'nın Mars'ta ev tasarımı yarışmasında 30 finalist kaldı!

NASA'nın Mars'ta ev tasarımı yarışmasında 30 finalist kaldı. Avustralyalı The Foster + Partners şirketinin tasarımına göre Kızıl Gezegen'in kum ve çakıl taşlı yüzeyindeki 93 metre kare üzerine kurulu evler 3D yazıcı ile inşa edilecek.

Avustralyalı Maxwell Foods Türkiye’de Haberi

Avustralyalı Maxwell Foods Türkiye’de


1984 yılından bu yana dünyanın birçok yerine yüksek kalitede uygun fiyatlarla sunduğu meyve ve kuruyemiş ürünlerinin yanı sıra yenilikçi ambalaj biçimleriyle de sektöründe öncü olan Maxwell Foods; Sidney, Melborune, Tayland ve İtalya’daki fabrikalarından sonra Türkiye’de de yatırım yapma kararı aldı. İzmir’de açılacak bu fabrika sayesinde Avrupa pazarına daha hızlı bir şekilde ulaşılması planlanıyor. 


Badem, yer fıstığı, kaju, hurma gibi ürünleri de Avustralya, Amerika, İtalya, Vietnam, Çin, Şili, Arjantina ve Tunus’daki IFS HACCP sertifikalı üreticilerden tedarik eden Maxwell Foods; başta fındık olmak üzere kayısı, üzüm ve çam fıstığı ürünlerini ise Türkiye’den tedarik edecek. Yüzde yüz Avustralya sermayesiyle yapılan bu yatırım sayesinde kuru gıda pazarında Türkiye’ye önemli bir katma değer...