09 / 05 / 2024

avva fiyat sezonu

avva fiyat sezonu

Avva yeni sezona indirimle girdi. Erkek giyiminin önde gelenmarkası Avva 2022-23 kış sezonu seçili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva'nın indirimli fiyat listesi

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

TMO mısır alım fiyatını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2023 sezonu mısır alım fiyatını açıkladı. İşte 2023 sezonu TMO mısır alım fiyatı

Avva'dan Babalar Günü müjdesi! T-shirtler 59 TL, gömlekler 199 TL, pantolonlar 299 TL! Ekstra indirim imkanı da var!

Avva markası, Babalar Günü'ne özel tek fiyat kampanyasıyla erkeklere trend ve şık parçaları indirimli fiyatlarla sunuyor. Pantolon ve polo yaka t-shirt seçenekleri arasında yer alan ürünler, rahatlık ve stil arayan babalar için harika bir hediye seçeneği olabilir. 

İnşaat sektöründe zam sezonu açıldı! İnşaat demir fiyatları yükseliyor! 27 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demiri fiyatları yükselmeye başladı. Kentsel dönüşüm kapsamında demire olan talebin artması demir fiyatlarını artırdı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

1 kilo istavrit kaç lira 2022? Çinekop fiyatı ne kadar? Şu anda hangi balığın mevsimi?

Balık sezonu yavaş yavaş başlıyor. Vatandaşlar, balığın ne kadar olduğunu, 1 kilo istavrit kaç lira 2022? Çinekop fiyatı ne kadar? şeklinde sorarak öğrenmeye çalışıyor. İşte detaylar!

Avva Sonbahar Kış koleksiyonlarında ekstra yüzde 30 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Avva fiyat listesi

Türkiye’de ‘smart casual’ yaklaşımının erkek giyim kategorisinde öncüsü olan Avva Sonbahar/Kış koleksiyonlarında sepette ekstra yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva’nın indirimli ürünlerinin bazılarının fiyat listesi

Beyaz eşyada fırsat ürünler! Profilo 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Eylül ayında enflasyon oranları artan gruplardan olan beyaz eşyada kış sezonu artışların artması beklenirken Profilo’nun 6 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi şöyle. 

AVVA’dan 2022-23 sonbahar kış koleksiyonunda yüzde 30 indirim! İşte 26 Eylül 2022 AVVA fiyat listesi

Avva yeni sezona indirimle girdi. Erkek giyiminin önde gelenmarkası Avva 2022-23 kış sezonu seçili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva'nın indirimli fiyat listesi

New Holland PP ve DP serisi Hassas Ekim Makineleri Eylül fiyatlarını kaçırmayın! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland Hassas Ekim Makineleri yaklaşan ekim sezonu ile birlikte çifçinin en büyük yardımcısı olmak için Eylül ayına özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte New Holland PP ve DP serisi Hassas Ekim Makineleri 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Zara pantolon ve tişörtler ne kadar? Zara yeni sezon 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Her sezonu takip edilen Zara, yeni sezonda yine çok konuşulacak.  Tişörtler, basic gömlekler, kargo pantolonlar, taytlar hepsi bu haberimizde. Zara uygun fiyatlandırmalara devam etse de, artan tekstil maliyetleri fiyatlara yansımış durumda. İşte Zara yeni sezon 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hepsiburada sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60’a varan indirim! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaz sezonu bitti. Hepsiburada.com'da fırsatlar bitmedi. Sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Şimdi al, önümüzdeki yaz kucak dolusu para verme. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Zara’nın yeni sezonu satışa çıktı! Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi.

Kazaklar, triko etekler, topuklu botlar ve daha birçoğu Zara’nın yeni sezonunda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, uzun kollular ve kalın kumaşlar gardıroplarda yerini almaya başladı. Zara, trend parçalarla yeni sezon koleksiyonu sizi bekliyor. İşte Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi..

avva fiyat sezonu Haberi

avva fiyat sezonu

Erkek giyim markası AVVA 2022-23 kış koleksiyonunda seçili ürünlere sepette yüzde 30 indirim uyguluyor. Marka online satış mağazası avva.com.tr üzerinde hayata geçirdiği kampanyaya sweatshirtten gömleğe, jean pantolondan fermuarlı polara, eşofman altından monta 300’e yakın ürünü dahil etti.

Kampanya kapsamında 899,99 TL yerine sepette 334,99 TL’ye satılan Siyah Kapüşonlu Yaka Basic Pamuklu Comfort Fit Sweatshirt 7 farklı renk seçeneği ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Kapüşon ucu ayarlanabilir ipli, kapüşon içi ve ayarlama kordonu ise kontrast renkli, 3 iplik, Şardonlu olan Basic Pamuklu Comfort Fit Sweatshirtün göğsünde enjeksiyon baskı detayı mevcut. Sweatshirtün kol ve etek ucu ise  Ribanalı.

İşte 26 Eylül 2022 AVVA fiyat listesi!

Siyah Kapüşonlu Yaka Basic Pamuklu Comfort Fit Sweatshirt

₺899,99 ₺478,56 Sepette %30 indirim : ₺334,99

Siyah Bisiklet Yaka Basic Pamuklu Comfort...