19 / 05 / 2024

Awutı Maımaıtı

Awutı Maımaıtı

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsun Haşimoğlu, Awutı Maımaıtı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Fatih, M.Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğunu biliyor musunuz?

Cihazınızda sakladığınız bilgilerin güvenliğini ve gizliliğini güçlendirmek için size farklı kilit açma türleri sunulur, ancak birçok kullanıcının bilmediği şey, Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğudur.

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abuduhelılı Maımaıtınıyazı ve Yunchuan Cheng ortaklığında kuruldu. 

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile  Aınawanjıang Maımaıabulızı, Tuersunkare Maımaıtınıyazı, Hayrullah Küçükaytekin ve Lokman Yusuf    Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.

Hiton ve Besa Grup'tan The BO Vue anlaşması!

Hilton ve Besa Grup 18 Temmuz'da gerçekleşecek basın davetiyle "The BO Vue" anlaşması imzalayacak. İmzalanacak anlaşma Türkiye ve Bodrum'a değer katacak.

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

25. Altın Çekül Ödülleri sahiplerini buldu!

“Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü” ve “Altın Çekül Fikir Ödülü” kazananları açıklandı. 1991 yılından bu yana düzenlenen yarışma Türk Yapı sektöründeki yeni ürün ve teknolojileri, özgün fikirleri desteklemek amacıyla düzenleniyor.

İstanbul'da 2 kilometreye bir AVM düşüyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nda yapılaşma tüm hızıyla sürüyor. Kartal Cevizli’den Avrasya Tüneli’ne uzanan 16 kilometrelik hat üzerinde oteller, hastaneler, ofisler ve konutlar bulunuyor. Yoğun trafiğin yaşandığı hatta 16 kilometrede 9 AVM yer alıyor. 

Yeşilyurt'ta imar düzenlemeleri devam ediyor!

Yeşilyurt Belediye Meclisi, MAŞTİ karşısındaki Yeşilyurt Belediyesi hizmet binası toplantı salonunda Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Kepez Çankaya Mahallesi'nin imar ve mülkiyet sorunları çözüldü!

Antalya'nın Kepez ilçesinde imar ve mülkiyet sorunlarının ortadan kalktığı mahallelerde yapılaşma tüm hızıyla sürüyor. Antalya'nın en güzel mahalleleri arasında yer alan Çankaya Mahallesi'nde 2B, imar ve mülkiyet sorunları Başkan Hakan Tütüncü'nün girişimleri ile sona erdi.

Malatya Tecdi Maşti Yolu için 2.7 milyonluk kamulaştırma!

Yol çalışmalarını, büyümeye paralel olarak kesintisiz sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde’yi, MAŞTİ kavşağına bağlayacak yolu tekrardan açmaya başladı.

Ardahan Ilgar Tüneli inşaatına 32 şirket talip oldu!

Ardahan’da bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Posof Ilgar Dağı Tüneli’nin ihale sünecisinin başladığını ve 32 şirketin tünelin inşaat işini almak için başvuru yaptığını söyledi.

Awutı Maımaıtı Haberi

Awutı Maımaıtı

Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsun Haşimoğlu, Awutı Maımaıtı ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Fatih, M.Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu. 


Turalar Global Medikal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a- Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, ayrıca bütün bunların aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, alınıp satılması, ithalat ve ihracatı. b- Her türlü tıbbi malzeme alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek....