28 / 04 / 2024

Axis İstanbul avm

Axis İstanbul avm

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Axis İstanbul 550 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiyor!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığında karma bir proje olarak tasarlanan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi, 550 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilecek.

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi!

Satış süreci devam eden Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi!

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi projesi Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul satılık!

Satış süreci devam eden Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Metrobüse 600 metre mesafede yükselen proje İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor.

Axis İstanbul Sur Yapı nerede?

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığında hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofislerden oluşuyor. Peki Axis İstanbul Sur Yapı nerede?

Sur Yapı Axis İstanbul ofis projesi!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Sur Yapı Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile yükseliyor. Satış süreci devam eden proje 195 adet ofisten oluşuyor.

Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul projesinde yer alan ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Axis İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Axis İstanbul ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Sur Yapı Axis İstanbul ofis fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Axis İstanbul ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Axis İstanbul ofis projesi!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Proje toplamda 195 adet ofisten oluşuyor.

Değişime Axis İstanbul ofisle başlayın!

A Plus çalışma hayatı sunan Edirnekapı Axis İstanbul, Sur Yapı imzası ile yükseliyor. 195 ofisten oluşan Axis İstanbul ofis büyüklük alanları 90 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul'da fiyatlar 284 bin dolardan başlıyor!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul'da 60 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Ofislerin fiyatları 284 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul fiyat listesi!

Axis İstanbul'da yüzde 10 indirim yapılıyor. 60 ay vade farksız taksit yapılan projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. İşte Axis İstanbul fiyat listesi...

Axis İstanbul'da neler var?

İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde, metronun Bayrampaşa durağının hemen yanında, Metrobüse sadece 600 metre uzaklıkta yaşama geçirilen Axis İstanbul projesinde ofislerin fiyatları KDV hariç 284 bin dolardan başlıyor...

Axis İstanbul Demirkapı fiyatları!

Toplam 195 ofis ve AVM alanından meydana gelen Axis İstanbul projesinde anahtar teslimleri hemen yapılıyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı fiyatları...

Axis İstanbul nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. Peki Axis İstanbul nerede?

Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Axis İstanbul AVM yılbaşında açık mı?

Axis İstanbul AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Axis İstanbul AVM yılbaşında açık mı? Axis İstanbul AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Axis İstanbul AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Sur Yapı Vitrin ve Axis İstanbul'da teslimler başladı!

2016 Mayıs ayında önce Axis İstanbul AVM’nin açılışını gerçekleştiren Sur Yapı şimdi de APlus ofisleri teslim ediyor. Sur Yapı satış ve inşasını tamamladığı Vitrin projesinin teslimini ise taahhüt ettiği tarihten önce gerçekleştiriyor.

Axis İstanbul AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Axis İstanbul AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Axis İstanbul AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Axis İstanbul AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Axis İstanbul AVM bayramda açık mı?

Axis İstanbul AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Axis İstanbul AVM bayramda açık mı?Axis İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Axis İstanbul AVM bayramda kaçta açılacak?

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Axis İstanbul AVM açıldı!

Perakende yatırımlarında da hedef büyüten Sur Yapı, yeni AVM'si Axis İstanbul Alışveriş Merkezi'nin kapılarını bugün açtı.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Axis İstanbul AVM bugün açılıyor!

Perakende yatırımlarında da hedef büyüten Sur Yapı, yeni AVM’si Axis İstanbul Alışveriş Merkezi’nin kapılarını bugün açıyor

Bayrampaşa Axis İstanbul AVM kapılarını yarın açıyor!

Axis İstanbul Alışveriş Merkezi, yarın 135 mağazası, kafe ve restoranları, terasları, 1.400 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük bir eğlence ve oyun alanı, 10 salonlu sineması ve fitness merkezi ile kapılarını açıyor

Axis İstanbul avm Haberi

Axis İstanbul avm

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, açtığı yeni restoranlar ile büyümesini sürdürmeye devam ediyor. Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis AVM'de İstanbul'daki 25'inci şubesini açtı. Toplamda 72 kişi kapasiteli olan Baydöner İskender Axis şubesinin kapalı alanının yanı sıra, 28 kişilik terası da mevcut. Şu anda Baydöner İskender olarak Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verebüdiklerini dile getiren Baydöner CEO'su Bülent Polat, çok kısa bir zaman içerisinde 106 şubeye ulaştıklarını kaydetti. 


Önümüzdeki 5 yıl içinde de hedeflerinin 300 mağazaya ulaşmak olduğunu ifade eden Polat, "Zengin Türk mutfağının özellikle Avrupa'da tanıtılması bizler için oldukça önemli. Yurtdışı yatırımlarımız da önümüzdeki 5 senelik plan dahilinde ivme kazanacak" diye konuştu. Ayrıca Baydöner, 2015 yılında Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından yürütülen halk oylaması sonucu "En Sevilen Restoran" ödülüne...