27 / 04 / 2024

Axis İstanbul bayrampaşa

Axis İstanbul bayrampaşa

Sur Yapı ve Hayat Holding'in İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Axis İstanbul açılış için gün sayıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa projesi ofis ve Avm alanları ile dikkat çekiyor. Peki Axis İstanbul ne zaman açılacak?

Axis İstanbul Bayrampaşa!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Axis İstanbul satış ofisi!

Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Axis İstanbul Sur Yapı iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanan proje ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis!

Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta yer alan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon!

Ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek. Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor. Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi kapsamında 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı Axis İstanbul ödeme seçenekleri!

Ofis alanlarının 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta yer alıyro. Sur Yapı Axis İstanbul ödeme seçeneklerine göre yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği Axis İstanbul'da ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa ediliyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi!

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başlıyor.

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Carrefoursa Bayrampaşa'daki arazisini sattı!

Carrefoursa'nın İstanbul Bayrampaşa'daki arazisini sattığı açıklandı. Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan 63 dönümlük arazisini 145 milyon liraya Re-pie Gayrimenkul Yatırım Fonu’na sattı.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi!

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Birlik Parkada Evleri projesi İstanbul Bayrampaşa'da üç blok olarak hayata geçirildi...

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Bayrampaşa ilçesi Kocatepe Mahallesi'nde 19080 parsele ilikin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Bayrampaşa Sağmalcılar nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Kartaltepe Mevkii, 23657 ( Eski: 124, 125 bir kısmı, 13664 bir kısmı ) parsele ilişkin nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Axis İstanbul bayrampaşa Haberi

Axis İstanbul bayrampaşa


Sur Yapı ve Hayat Holding'in İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Axis İstanbul açılış için gün sayıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa projesi ofis ve AVM alanlarıyla dikkat çekiyor. Peki Axis İstanbul ne zaman açılacak?



Axis İstanbul ne zaman açılacak?


Eyüp Axis İstanbul, Bayrampaşa metro istasyonu, Demirkapı metro istasyonu ve Metrobüse yakın konumda yer alıyor. Axis İstanbul ne zaman açılacak? Bayrampaşa Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor.


Axis İstanbul lokasyon:

Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında yer alan Axis İstanbul'da 93 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen 195 adet ofis yer alıyor.


Eyüp Axis İstanbul'da resepsiyon ve konsiyerj hizmetlerinin yanı sıra ;teknoloji odaları, toplantı odaları, arşiv odaları da bulunuyor.



Ceren...