05 / 05 / 2024

Axis İstanbul projesi harita

Axis İstanbul projesi harita

Axis İstanbul projesi ödeme tablosu kapsamında yüzde 25 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirmelerde ödemelerde yüzde 5, yüzde 50 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirmelerde ise ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Axis İstanbul nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. Peki Axis İstanbul nerede?

Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Axis İstanbul ofis fiyatları 2017!

Toplamda 195 adet ofisten ve alışveriş merkezinden meydana gelen Axis İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirildi...

Axis İstanbul ne zaman açılacak?

Sur Yapı ve Hayat Holding'in İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Axis İstanbul açılış için gün sayıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa projesi ofis ve Avm alanları ile dikkat çekiyor. Peki Axis İstanbul ne zaman açılacak?

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofisler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor. Sur Yapı projesi Axis İstanbul'da ofisler 887 bin TL + KDV'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kağıthane Axis İstanbul ödeme şartları!

Kağıthane Axis İstanbul'da ofislerin teslimleri bu yıl Ağustos ayında yapılacak. Sur Yapı'nın projesi Axis İstanbul'da fiyatlar 887 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor...

Axis İstanbul'da 48 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı ve Holdig tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi İstanbul Edirnekapı'da inşa ediliyor. Projede ofis ve alışveriş merkezleri satışa sunuluyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim bilgileri!

Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi. Sur Yapı Axis İstanbul projesi Çağlayan Adalet Sarayı'na 8 dakikalık mesafede yükseliyor.

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika mesafede hayata geçirilen Axis İstanbul projesi Sur Yapı imzası taşıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları!

2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek olan Sur Yapı Axis İstanbul Ofis projesi Sur yapı tarafından hayata geçiriliyor. Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor.

Yeni ofisiniz Axis İstanbul'da!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi İstanbul Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Satış süreci devam eden proje "Yeni ofisiniz Axis İstanbul'da" sloganı ile yükseliyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul'da 7 bin metrekare ofisler!

Metro istasyonlarının karşısında konumlandırılmış Bayrampaşa Axis İstanbul projesi, çeşitli ulaşım olanaklarıyla dikkat çeken projelerden biri. Axis İstanbul projesinde yüzde 10 indirimli ofis satışları devam ediyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi!

Satış süreci devam eden Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul projesi harita Haberi

Axis İstanbul projesi harita

Axis İstanbul projesi ödeme tablosu kapsamında yüzde 25 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapıldığında ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor. 


İstanbul Bayrampaşa bölgesinde, metronun Bayrampaşa durağının hemen yanında inşa edilen Sur Yapı Axis İstanbul projesinde 2 bin 400 metrekare ile 10 bin metrekare arasında birleştirilebilir ofisler bulunuyor. 


Sur Yapı Bayrampaşa Axis İstanbul'da; AVM, sinema salonları, restoranlar, kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, oturma terasları, IT hizmeti, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası mevcut. 


Axis İstanbul projesi ödeme tablosu dahilinde yüzde 50 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapıldığında ise ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Ofislerin KDV hariç 284 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Bayrampaşa Axis İstanbul projesi, Sur Yapı tarafından yaşama geçiriliyor. 


Satış...