30 / 04 / 2024

Axis İstanbul ümraniye

Axis İstanbul ümraniye

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Ümraniye İnkılap imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Ümraniye İlçesi 1825 ada, 4 ve 44 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor. İmar planı 19 Haziran 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı.

TARSİM Ümraniye'de yeni hizmet binasını açtı!

Tarım Sigortaları Havuzu TARSİM'in, İstanbul Ümraniye'deki yeni hizmet binası açıldı. Yaklaşık 6 ay süren yoğun hazırlıkların ardından son noktaya ulaşılan hizmet binası, 3 bin metrekarelik alana yayılıyor ve toplam 6 kattan oluşuyor.

Oryapark Ümraniye'de 1+1'ler 523 bin TL'ye!

Oryataş tarafından yükselen Orya Park projesi İstanbul Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Sur Yapı Axis İstanbul'da dolar kuru 2.50 TL'ye sabitlendi!

Sur Yapı, Eyüp’te yapımına başladığı ve Hayat Holding işbirliğiyle hayata geçirdiği Axis İstanbul adlı ofis ve alışveriş merkezi projesinde dolar kurunu 2.50 TL’ye sabitledi.

Axis İstanbul’da dolar kuru 2.50 TL!

Sur Yapı, Eyüp’te yapımına başladığı ve Hayat Holding işbirliğiyle hayata geçirdiği Axis İstanbul adlı ofis ve alışveriş merkezi projesinde dolar kurunu 2.50 TL’ye sabitledi.

Oryapark İstanbul Ümraniye'de teslimler 2016 Aralık'ta!

Fiyatları 523 bin TL ile 1 milyon 503 bin TL arasında değiştiği dairelerden meydana gelen Oryapark İstanbul Ümraniye projesi kapsamında teslimler Aralık 2016'da yapılacak.

Sur Yapı Axis İstanbul ödeme planı!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor. Sur Yapı Axis İstanbul ödeme planı kapsamında 60 ay vade sağlanıyor.

Axis İstanbul Ofisleri fiyat!

Lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Ofisleri fiyat listesi kapsamında 817 bin liradan başlıyor.

Axis ofislerde 817 bin TL'den başlayan fiyatlar sunuyor!

İstanbul’un gözde ulaşım akslarının kavşak noktası olan Edirnekapı’da Sur Yapı imzasıyla yükselen Axis İstanbul, trafik derdi olmadan stressiz zahmetsiz ve ferah bir çalışma ortamları sunuyor

Axis İstanbul Ofisleri ulaşım bilgileri!

Arka girişinin Demirkapı metro istasyonuna bakan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Ofisleri ulaşım bilgileri kapsamında Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Projenin ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Peki Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Axis İstanbul Ofisleri satılık!

Ofis alanları 74 metrekareden başladığı projede lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Ofisleri satılık ofisler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek.

Axis İstanbul ümraniye Haberi

Axis İstanbul ümraniye

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Projede ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. 


Lokasyon bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Sosyal alanları arasında projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Ofis alanlarının 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar ulaştığı proje metrobüse 600 metre mesafede hayata geçiriliyor. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 10+ yüzde 10 kapsamında tamamı peşin veya peşin+...