03 / 05 / 2024

Axis İstanbulda 60 ay sıfır faizle ofis

Axis İstanbulda 60 ay sıfır faizle ofis

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul'da 60 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Ofislerin fiyatları 284 bin dolardan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı!

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı kapsamında peşinatsız ve faizsiz 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Axis İstanbul GYODER kampanyası detayları!

Axis İstanbul GYODER kampanyası kapsamında 60 ay boyunca sabit taksitte 0,42 vade oranı, 120 ay boyunca sabit taksitte 0,70 vade oranı sunuluyor.

Sur Yapı Axis İstanbul ödeme planı!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor. Sur Yapı Axis İstanbul ödeme planı kapsamında 60 ay vade sağlanıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Eyüp Axis İstanbul fiyatları!

Eyüp Axis İstanbul fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Yüzde 10 indirim sağlanan projede 60 ay vade farksız taksitlendirme uygulanıyor. Proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunyor.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Axis İstanbul’da A Plus Ofisler 60 ay vade farksız ödeme fırsatıyla!

Sur Yapı Axis İstanbul’da A Plus Ofisinizi Sabit Kur Avantajı ve 60 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatıyla Alabilirsiniz.

Bayrampaşa Axis İstanbul'da 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı Axis İstanbul’da A Plus Ofisinizi Sabit Kur Avantajı ve 60 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatıyla Alabilirsiniz.

Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Ofis fiyatlarının 327 bin dolardan başladığı Axis İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Peki Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Axis İstanbul Eyüp'te 60 ay sıfır faiz imkanı!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile İstanbul Eyüp'te hayata geçirilen Axis İstanbul'da ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim yapılıyor. Sabit kur avantajı sunulan projede 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor

Axis İstanbul Sur Yapı satılık ofis!

Axis İstanbul Sur Yapı satılık ofis alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Projede yüzde 10 indirimle ve 60 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor.

Axis İstanbul ile değişime ofisinizden başlayın!

Axis İstanbul ile değişime ofisinizden başlayın. fiyatların 327 bin dolardan başladığı projede 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Projede 170 mağaza bulunuyor.

Sur Yapı Axis İstanbul'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Eyüp'te yapımı devam eden Axis İstanbul'daki ofislerde yüzde 10 indirim kampanyası başladı. Kampanyada yüzde 25 peşin ödeme sonrası sabit kur avantajıyla 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Axis İstanbulda 60 ay sıfır faizle ofis Haberi

Axis İstanbulda 60 ay sıfır faizle ofis

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle ticaretin kalbi konumunda bulunan Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul projesi yoğun ilgiyle karşılaştı. Haliç ve şehir manzarasına sahip olan ofislerin şimdiye kadar yüzde 50'si satıldı. Ofislerin 90 metrekare ila 210 metrekare arasında tasarlandığı Axis İstanbul'un Alışveriş Merkezi bölümünde de yaklaşık olarak 250 adet mağaza yer alıyor. 


YÜZDE 10 İNDİRİM AVANTAJI 


Teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında yapılacağı belirtilen projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde takdirde geri kalan yüzde 25 teslime ötelenebiliyor. Kalan yüzde 50'lik kısım için ise 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Ayrıca sabit kur avantajı sunulan projede yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 


METROBÜSE 600 METRE MESAFEDE

Ofis ve Alışveriş Merkezi olarak tasarlanan projede sinema salonları, restoran ve kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve...