07 / 05 / 2024

Axis İstanbulda neler var

Axis İstanbulda neler var

İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde, metronun Bayrampaşa durağının hemen yanında, Metrobüse sadece 600 metre uzaklıkta yaşama geçirilen Axis İstanbul projesinde ofislerin fiyatları KDV hariç 284 bin dolardan başlıyor...

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat!

Satış süreci devam eden Axis İstanbul ofis projesi toplamda 195 adet ofisten meydana geliyor. Projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. İşte Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi...

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri 'nde yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı bulunuyor.

Axis İstanbul ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Sur Yapı Axis İstanbul ofis fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Axis İstanbul ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Axis İstanbul ofis projesi!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Proje toplamda 195 adet ofisten oluşuyor.

Değişime Axis İstanbul ofisle başlayın!

A Plus çalışma hayatı sunan Edirnekapı Axis İstanbul, Sur Yapı imzası ile yükseliyor. 195 ofisten oluşan Axis İstanbul ofis büyüklük alanları 90 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi toplam 195 adet ofisten oluşuyor. Projenin yatırım değeri 45 milyon TL'ye sahip. "Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya" alıcılarını bekliyor.

Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesindeki ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor ve 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya devam ediyor.

Sur Yapı Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim!

Sur Yapı Axis İstanbul projesinde toplam 195 tane ofis yer alıyor. Proje metrobüse 600 metre mesafede yer alıyor. Sur Yapı Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim kampanyası devam ediyor.

Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesindeki ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor ve 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya devam ediyor.

Sur Yapı Axis İstanbul'da 60 ay sıfır faizle ofis!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle Bayrampaşa 'da hayata geçirilen Axis İstanbul 'da 60 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Ofislerin fiyatları 284 bin dolardan başlıyor

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat!

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Alanlarının 90 - 210 metrekare arasında değiştiği projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler bulunuyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları!

Axis İstanbul projesinde 60 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projedeki ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları...

ECE Yapı Marka Rezidans ve Axis İstanbul'u yönetecek!

ECE Türkiye ve Sur Yapı, İstanbul ve Bursa'da hayata geçecek olan iki yeni alışveriş merkezi projesinde önemli bir iş birliğine imza attı. ECE Yapı Marka Rezidans ve Axis İstanbul'u yönetecek.

Axis İstanbulda neler var Haberi

Axis İstanbulda neler var

Ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapıldığında ise ödemelerde yüzde 10 uygulanan Axis İstanbul, 195 A plus lüks ofis ve  60 bin metrekare kiralanabilir alandan meydana geliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da, metronun Bayrampaşa durağının hemen yanında, Metrobüse sadece 600 metre uzaklıkta yükselen Axis İstanbul Bayrampaşa, Sur Yapı imzası taşıyor. 


Axis İstanbul'da neler var?

AVM, sinema salonları, restoranlar, kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, oturma terasları, IT hizmeti, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası yer alıyor. 


Ofislerin 73 ile 210 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde 72 aya kadar vade avantajı sağlanıyor.


Sabit kur imkanı sunulan Suryapı Axis İstanbul projesinde yüzde 25 peşinatla 36 aya...