15 / 05 / 2024

Ay Işığı Evleri ihalesi

Ay Işığı Evleri ihalesi

Geçtiğimiz ay yaklaşık maliyetin üstündeki teklifler nedeniyle iptal olan Ay Işığı Evleri'nin yeni yapım ihalesi gerçekleştirildi. Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi...

Silopi ve İdil'de terör mağdurlarının evleri 3 ay içinde teslim edilecek!

Bakan Özhaseki, "Sur’da evi yıkılan herkese bugün hazır ev verebilecek durumdayız. Silopi ve İdil’de 3 ay içerisinde herkesin evini teslim edebilecek durumdayız."dedi.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri'nde yedi seçenekli kampanya!

Yedi farklı ödeme seçeneğinden oluşan yeni kampanya kapsamında, Areon Boğaziçi Evleri'nde peşin alımlara özel fiyatların yanı sıra, 120 ay ve 30 ay vade için sunulan üç farklı ödeme seçeneği yatırımcıların ve yazlık sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Areon Boğaziçi Evleri'nde 950 TL taksiyle yazlık!

294 dairelik Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinat ve ara ödeme yok. 120 ay vade imkanı bulunan projeden 950 TL taksitle 1+1 daire ve 1.800 TL taksitle 2+1 dubleks sahibi olmak mümkün.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri başvuru!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri başvuru süresi bugün itibariyle başlıyor. Satış işlemlerini T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri fiyatları!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Aylık taksitlerin 592,94 TL'den başladığı projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Sakarya Adapazarı Ayçiçeği Vadisi başvuruları!

6 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Sakarya Ayçiçeği Vadisi Evleri'nde 3 konut satılıyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Ayçiçeği Vadisi başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Ayışığı Butik Evleri fiyatları!

Ayışığı Butik Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 14 ay sonra yapılması öngörülen proje İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

TOKİ Çayırova Evleri teslim tarihi!

TOKİ Çayırova Evleri 'nde toplam 157 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Çayırova Evleri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kocaeli TOKİ Çayırova Evleri'nde 14 bin 189 TL peşinatla!

Kocaeli TOKİ Çayırova Evleri'nde 14 bin 189 TL peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Kura çekiminin 13 Temmuz'da gerçekleşeceği projede 157 tane daire satışa sunuluyor.

Bodrum Ayışığı Mercan Evleri projesi!

Ayışığı Gayrimenkul imzası taşıyan Bodrum Ayışığı Mercan Evleri projesi, Muğla Bodrum Gümüşlük bölgesinde hayata geçiriliyor. Teslimlerin Mayıs 2015'te gerçekleşeceği projede satış sürecine devam ediliyor...

Ay Işığı Evleri ihalesi Haberi

Ay Işığı Evleri ihalesi

Geçtiğimiz ay yaklaşık maliyetin üstündeki teklifler nedeniyle iptal olan Ay Işığı Evleri'nin yeni yapım ihalesi gerçekleştirildi. Tek blok 34 daireden oluşan, Alikahya Yuvam Akarca bölgesinde inşa edilecek Ay Işığı Evlerinde en düşük teklifi 5 milyon 395 bin TL ile daha önceki ihaleye de katılan Şifa İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti verdi. Yaklaşık maliyeti 5 milyon 536 bin 821 TL olan Ay Işığı Evleri'nin ihalesi Kent Konut A.Ş'nin Yunus Emre Kültür Merkezindeki yerinde yapıldı. İnşaat Yüksek Mühendisi Kadir Kandemir'in başkanlığını yaptığı komisyonda üyeliklerini Nesrin Yaman, Dursun Reyhan, Sibel Uzun ve Arzu Aydın üstlendi. 


Gülsan İnşaat, saatinde dosya teklifini sunamadığı için ihale dışı kaldı. Yaklaşık bir yılda tamamlanması planlanan 34 dairenin inşaatında Gelişim Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş., 5 milyon 500...