29 / 04 / 2024

Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi!

Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi!

Geçtiğimiz ay yaklaşık maliyetin üstündeki teklifler nedeniyle iptal olan Ay Işığı Evleri'nin yeni yapım ihalesi gerçekleştirildi. Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi...



Geçtiğimiz ay yaklaşık maliyetin üstündeki teklifler nedeniyle iptal olan Ay Işığı Evleri'nin yeni yapım ihalesi gerçekleştirildi. Tek blok 34 daireden oluşan, Alikahya Yuvam Akarca bölgesinde inşa edilecek Ay Işığı Evlerinde en düşük teklifi 5 milyon 395 bin TL ile daha önceki ihaleye de katılan Şifa İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti verdi. Yaklaşık maliyeti 5 milyon 536 bin 821 TL olan Ay Işığı Evleri'nin ihalesi Kent Konut A.Ş'nin Yunus Emre Kültür Merkezindeki yerinde yapıldı. İnşaat Yüksek Mühendisi Kadir Kandemir'in başkanlığını yaptığı komisyonda üyeliklerini Nesrin Yaman, Dursun Reyhan, Sibel Uzun ve Arzu Aydın üstlendi. 


Gülsan İnşaat, saatinde dosya teklifini sunamadığı için ihale dışı kaldı. Yaklaşık bir yılda tamamlanması planlanan 34 dairenin inşaatında Gelişim Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş., 5 milyon 500 bin TL teklif verirken, Şifa İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 5 milyon 395 bin TL ile yapının yaklaşık maliyeti altında fiyat verdi. Yapılan ihalede itiraz olmazsa 15 gün içerisinde ihale sonuçlanacak. 



Mavi Kocaeli Gazetesi 



Geri Dön