08 / 05 / 2024

ay yapı ataşehir

ay yapı ataşehir

Ay Yapı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Esatpaşa Konakları kapsamında 3 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı. Konutların hemen teslim edildiği projede 2+1'lerin fiyatları 260 bin TL olarak belirlendi...

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Lens Yapı Ataşehir Modern ne zaman teslim?

Yatırım gücü en yüksek “yeni” proje olarak tanıtılan Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi satışa çıktı!

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Ataşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı bugün!

Ataşehir Belediye Meclisi Mart ayının ilk toplantısını bugün saat 17:00'de gerçekleştirecek

Lens Yapı Ataşehir Modern satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Ataşehir Modern projesi 3 blok şeklinde tasarlandı. Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek..

Ataşehir Modern teslim tarihi!

34 bin 145 metrekare arsa alanında konumlandırılan  Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi!

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi Lens Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Satışların yakın zamanda başlayacağı projede lansmandan önce yüzde 5 oranında indirim sağlanıyor. 

Lens Yapı'dan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni Proje!

Lens Yapı, Ataşehir  Modern projesini yakın zamanda satışa çıkaracak. Projede lansmandan önce yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor..

Ataşehir Alize Kapadokya satış ofisi!

Alize Kapadokya projesi Remyapı tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirildi. Projede 30 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

AC Yapı Skymark Ataşehir projesi yolda!

AC Yapı Skymark Ataşehir projesi yakında başlıyor. Skymark Ataşehir'de 813 daire ve 10 ticari birim olacak...

ay yapı ataşehir Haberi

ay yapı ataşehir

Ay Yapı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Esatpaşa Konakları, 80 daireden oluşuyor.  Ataşehir'in Esatpaşa Mahallesi'nde yer alacak Esatpaşa Konakları'nda daireler 80 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Dairelerin hemen teslim edildiği Esatpaşa Konakları'nda 3 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı. Kalan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 260 bin TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar krediye de uygun...


Ataşehir Esatpaşa Konakları'nda çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark ve güvenlik yer alacak. 4 bloktan meydana gelecek Ataşehir Esatpaşa Konakları kapsamında son deprem yönetmeliğine uygun radye temel uygulanıyor. 


Ataşehir Esatpaşa Konakları'nde hidroforlu, asansörlü, görüntülü konuşma sistemli ve peyzaj çalışmaları sunuluyor. 


Esatpaşa Mahallesi Gülşen Sokak No: 38  ATAŞEHİR

0532 563 36 24

http://ayyapiatasehir.com/

Kübra...