05 / 05 / 2024

ayada maldives resort

ayada maldives resort

Ayada Maldives Resort'ta Türkiye'ye özgü ürünler satılıyor...

Maldivler'de bir Türk yatırımı hikayesi: Ayada Resort!

Taylan Büyükşahin Dünya Gazetesi'nde yer alan bugünkü köşe yazısında Maldivler'de Türk yatırımcılar tarafından hayata geçirilen Ayada Resort Maldives projesine yer verdi. İşte yazının devamı...

Martı Resort Otel çevreye duyarlı!

Marmaris'te 5 yıldızlı Martı Resort Otel 'Yeşil Yıldız' ismi ile adlandırılan 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, çevrenin korunması,amacıyla verilen belge törenle otel girişine asıldı.

Maxx Royal Kemer Resort Otel'de villaların gecelik fiyatı 22 bin dolar!

310 milyon dolarlık yatırımla Kemer’de yapımı tamamlanan Maxx Royal Kemer Resort & Spa ‘zengin turisti’ hedefliyor. Maxx Royal’de 900 Euro’dan başlayan gecelik oda fiyatları, villalarda 22 bin dolara kadar çıkıyor...

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı. İksir Resort Town’dan, çocuklara 7 gece 8 gün olarak organize edilen Yaz Kampı süresince harika bir tatil hediyesi var.

Ela Quality Resort 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek ’te hizmette yedinci yılını tamamlayan Ela Quality Resort Hotel, orta vadede 5 yeni otel ile birlikte sektörde zincir gruplardan biri olmayı hedefliyor.

Ela Quality Resort Hotel 5 yeni otel açacak!

Antalya Belek'te 7. yılını tamamlayan Ela Ouality Resort Hotel, 5 yeni otel açacak. Özak GYO bünyesinde yer alan Ela Ouality Resort Hotel İstanbul , İzmir, Didim ve Demre'de yeni otel yapacak.

Maxx Royal Kemer Resort Otel’in çatılarında Ondugreen tercih edildi!

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde hizmete girecek Maxx Royal Kemer Resort Spa Oteli çatılarında yeşil görünümünü de artırmak için ‘Sistem Ondugreen’ adı verilen yeşil çatı sistemini tercih etti.

Regnum Carya Golf Resort'un iklimlendirmede tercihi Form oldu!

Türkiye’nin LEED's sertifikası almak üzere aday olmuş tek oteli olan Regnum Carya Golf SPA Resort’un iklimlendirme ihtiyacı için, AHRI sertifikalı vidalı kompresörlü Dunham-Bush marka soğutma grupları kullanılıyor.

Ferdi Tayfur, Borvo Resort Condo projesinin yüzde 10'una ortak oldu!

Ferdi Tayfur, Bolu Abant'ta 410 dönüm Jeo Termal arazi üzerinde kurulu, Aben Grup tarafından hayata geçirilen Borvo Resort Condo projesinin yüzde 10'luk kısmına ortak oldu.

Caprice Gold Maldives'te 99 Avro'dan başlayan kampanya!

Caprice Gold Maldives Resort villalar, süitler, standart odalar, restaurantlar, cafeler ile Maldivler'deki hiçbir ada otelde bulunmayan cami, bayanlar için plajlar, erkekler için plajlar ve aileler için sunduğu plajlarla dikkat çekmeye devam ediyor...

Zengin Resort Otel İzmir'de Şubat 2016'da açılıyor!

18 milyon 515 bin TL proje bedeliyle yükselen Zengin Resort Otel İzmir Menderes Özdere Köyü'nde inşa edilecek. 125 oda ve 302 yataklı Zengin Resort Otel projesinin Şubat 2016 yılında açılması planlanıyor...

İksir Resort Town hayalinizdeki hobi bahçesini sunuyor!

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası tarafından, aileniz için ayrılan bahçedeki bölüme; maydanoz, roka, tere, kabak, bamya veya fasulye gibi mevsim sebzelerini ekebilir, domates, biber, patlıcan dikebilirsiniz.

İksir Resort Town özel gün ve geceler içni hizmet veriyor!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, 26 Nisan Cumartesi günü ‘Kars Dostluk Şöleni Gecesi’ düzenleniyor. Gece boyunca, Karslı ekiplerden Kars müzikleri ve folkloru ile coşku dolu bir eğlence sizleri bekliyor.

ayada maldives resort Haberi

ayada maldives resort
Aydeniz İnşaat'ın geçen yıl yaptığı 110 milyon dolarlık Ayada Malpes Resort ülkenin en lüks oteli olarak dikkat çekiyor. Tütkiye'ye özgü ürünlerin satıldığı otelde Türk hamamı, Türk kahvesi ve nargile...