28 / 04 / 2024

İksir Resort Town hayalinizdeki hobi bahçesini sunuyor!

 İksir Resort Town hayalinizdeki hobi bahçesini sunuyor!

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası tarafından, aileniz için ayrılan bahçedeki bölüme; maydanoz, roka, tere, kabak, bamya veya fasulye gibi mevsim sebzelerini ekebilir, domates, biber, patlıcan dikebilirsiniz.



 

Mayıs ayı boyunca her gün, ailesiyle gelenler, İksir Hobi Bahçesinde, mevsim sebzelerinin ekimini ve fidelemesini yapabilecektir. 


Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası tarafından, aileniz için ayrılan bahçedeki bölüme; maydanoz, roka, tere,  kabak, bamya veya fasulye gibi mevsim sebzelerini ekebilir, domates, biber, patlıcan dikebilirsiniz. 


Hayalinizdeki bahçeyi çocuklarınızla birlikte yaparken, çocuklarınız toprağı ve bitkileri tanıyarak, yeni bir deneyim yaşamanın keyfine de varacaktır. Ektiğiniz sebze çeşitlerine göre, Temmuz ayından itibaren, bahçenizdeki ürünlerinizi toplayarak afiyetle yiyebilirsiniz. İksir Hobi Bahçesinin bakımı, İksir Resort Town'ın profesyonel ekibi tarafından, sizin için devam ettirilecektir. Düşlediğiniz bahçeniz İksir’den, dikip yemesi Sizden…  Ayrıntılı bilgi www.iksirresorttown.com ‘dan edinebilirsiniz.


Geri Dön