29 / 04 / 2024

İksir Resort Town, öğretmenler gününe özel indirim sunuyor!

İksir Resort Town, öğretmenler gününe özel indirim sunuyor!

İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası’nda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, konaklamalı veya konaklamasız katılacak öğretmenler, bütün hizmet ve aktivitelerden % 25 indirimli olarak yararlanıyor




Doğanın tüm renklerini ve güzelliklerini, 4 mevsim gözler önüne seren İksir Resort Town Tatil&Yaşam Kasabası’nda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, konaklamalı veya konaklamasız katılacak öğretmenler, bütün hizmet ve aktivitelerden % 25 indirimli olarak yararlanacaktır. 23 ile 24 Kasım tarihlerinde, hem dinlenip, hem çeşitli sporlar yapabileceğiniz, eğlenceye doyup enerji ile dolacağınız küçük bir tatil fırsatı İksir Resort Town’da sizleri bekliyor.

 

Öğretmenler Günü’nde canlı müzik eşliğinde yapılacak programda, birbirinden seçkin lezzetleri tatmanın yanı sıra, gecenin ilerleyen saatlerinde sürpriz hediyeler de olacak. Bir kişiye, istediği bir zamanda çift kişilik hamam- sauna kullanımı, bir kişiye yarım saatlik binicilik eğitimi, bir çifte de bir dahaki (yarım pansiyon) konaklamasında %50 indirim fırsatı  bunlardan bazıları olacaktır.

 

Yaşam İksir’i bu kasabada

 

Emekli matematik öğretmeni olan İksir Resort Town Tatil & Yaşam Kasabası Yönetim Kurulu Başkanı İksir Aydın, böylesine anlamlı bir günde, öğretmenlere özel düzenleyecekleri organizasyondan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Uçsuz bucaksız bin bir ton yeşilin, sarının, turuncunun, mavinin tek karede olduğu Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Tatil & Yaşam Kasabası’nda, cennetten bir köşe olarak ‘Yaşam İksiri’ sunduklarını anlatan İksir Aydın şunları söyledi:

“Doğa ve insana saygı felsefesinden yola çıkarak, ‘Yaşam İksiri’ formülünü hazırladık. Doğa, tarih, kültür, spor, hobi, yerel yaşam, doğal beslenme ve 365 günün gizemini yorumlayarak çok alternatifli yeni tatil anlayışını hayata geçirdik. Misafirlerimizi gelincik, kızılcık, kiren şurupları ile karşılıyoruz. Doğal reçeller ve marmelatlar ikram ederek uğurluyoruz. Herkesin hayalinde olan çok özel bir tesisi hayata geçirerek, hazırladığımız ‘Yaşam İksiri’ni bu anlamlı günde öğretmenlerimiz ile paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız” diyor.

 

50’nin üzerinde aktivite mevcut

 

Bol oksijeniyle ciğerlerinizi, görselliğiyle ufkunuzu, aktivitesiyle yaşamınızı renklendiren İksir Resort Town Tatil&Yaşam Kasabası’nda; Atlısporlar merkezinde biniş eğitimleri, doğada serbest at binişleri, gizemli orman yollarında at safari, trekking, Atv, Jeep safari, Kışın hediklerle doğa yürüyüşleri, Snow tube ile kar eğlenceleri, Kızaklar ile kış keyfi, kayak turları, olta balıkçılığı, bisiklet, faytonla şehir turu, ahşap atölyesinde kızak yapımı,  ahşap oymacılığı ve hediyelik eşya yapımı gibi 50’nin üzerinde aktivite yer alıyor. Ailenizden her biri, mutlaka kendisi için bir aktivite bulabiliyor.

 

Kastamonu Havalimanına indikten 30 dakika sonra, doğanın kalbinde doğayla kucaklaşmak için rezervasyonlu transfer hizmetleri de mevcut.

 


Geri Dön