14 / 05 / 2024

iksir town

iksir town

İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası’nda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, konaklamalı veya konaklamasız katılacak öğretmenler, bütün hizmet ve aktivitelerden % 25 indirimli olarak yararlanıyor

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Kıbrıs Town Houses projesinde 0,98 faiz fırsatı!

Kıbrıs Developments’in ödüllü projesi Kıbrıs Town Houses, döviz kurları ile birlikte faiz oranlarındaki değişkenliğin yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren eşsiz bir kampanya başlattı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Kıbrıs Town Houses'ta daire fiyatları 79 bin sterline!

Kıbrıs Developments tarafından hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesinin lansmanı gerçekleşti. 4 çeşit konut tipine sahip projede daire fiyatları 79 bin sterlinden başlıyor.

İş Bankası'ndan Kıbrıs Town Houses projesine 20 yıl vade!

Kıbrıs Developments tarafından Girne Alsancak’ta hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesine İş Bankası'nda 20 yıl vadeli kredi veriyor.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

2016 Hill Town 11 Residence fiyat listesi!

Yüzde 1 KDV oranı uygulanan Hill Town 11 Residence projesi 143 daireden meydana geliyor. 2016 Hill Town 11 Residence fiyat listesi...

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları!

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları 431 bin TL'den başlayarak değişiyor. Hill Town 11 Residence projesi Ekim 2017'de teslim edilecek...

Hill Town 11 Residence fiyatları 431 bin TL'den başlıyor!

Yamaç Yapı, Levent’in komşusu Çeliktepe’de yeni ve modern bir residence projesine imza atıyor.Yamaç Yapı, yılların getirdiği tecrübe ve güvenle Hill Town 11 projesini Çeliktepe’de hayata geçiriyor.

Antalya Sirrus Town 2020'de açılacak!

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

İksir Sema Aydın, İksir Resort Town isimli kasaba kurdu!

İksir Sema Aydın, 24 yıl matematik öğretmenliği ve idarecilik yaptıktan sonra doğduğu topraklara geri döndü ve kendi kasabasını kurdu. Evet, yanlış okumadınız. Evini değil, kasabasını.

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Ahsanullah Azımı, Khosraw Faız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Ticaret Merkezi Mahallesi'nde kuruldu.

iksir town Haberi

iksir town


Doğanın tüm renklerini ve güzelliklerini, 4 mevsim gözler önüne seren İksir Resort Town Tatil&Yaşam Kasabası’nda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, konaklamalı veya konaklamasız katılacak öğretmenler, bütün hizmet ve aktivitelerden % 25 indirimli olarak yararlanacaktır. 23 ile 24 Kasım tarihlerinde, hem dinlenip, hem çeşitli sporlar yapabileceğiniz, eğlenceye doyup enerji ile dolacağınız küçük bir tatil fırsatı İksir Resort Town’da sizleri bekliyor.

Öğretmenler Günü’nde canlı müzik eşliğinde yapılacak programda, birbirinden seçkin lezzetleri tatmanın yanı sıra, gecenin ilerleyen saatlerinde sürpriz hediyeler de olacak. Bir kişiye, istediği bir zamanda çift kişilik hamam- sauna kullanımı, bir kişiye yarım saatlik binicilik eğitimi, bir çifte de bir dahaki (yarım pansiyon) konaklamasında %50 indirim fırsatı  bunlardan bazıları olacaktır.

Yaşam İksir’i bu kasabada

Emekli matematik öğretmeni olan İksir Resort Town Tatil &...