27 / 04 / 2024

İksir Resort Town Babalar Günü kampanyası 2015!

İksir Resort Town Babalar Günü kampanyası 2015!

İksir Resort Town, babalarına asla unutamayacakları bir Babalar Günü Hediyesi planlayanlara özel seçenekler sunuyor. Babalar ve çocukları doğanın büyüleyici detayları arasında birlikte geçirebilecekleri bir tatilde bir araya getirmeyi hedefliyor.



Uzun zamandır beklenen özel gün yaklaşıyor. 21 Haziran Pazar Günü, tüm dünyada olduğu gibi heyecanla bekleniyor. Babalar ve çocuklarının aralarındaki özel iletişimi kuvvetlendirecek bir tatil planlıyorsanız, hafta sonu kaçamağınızı bu özel güne denk getirmek istiyorsanız İksir Resort Town sizler için hazırlanmış özel aktivitelerle bu güzel güne hazırlanıyor.


Doğanın uyanışına birlikte tanık olmak, ılık meltemlerin, kuş seslerinin birbirine karıştığı bölgede beş duyu organınızın ötesine geçmek, birbirinden çeşitli bitki ve hayvan türlerini birlikte tanımak istiyorsanız bu tatil tam size göre. Şehir hayatının karmaşasından uzak, yer yer bir çocuğun gözüyle çevreyi keşfedebileceğiniz bir tatil sizleri bekliyor. Sarı ve kara çam ormanlarıyla kaplı bölgede, İksir Hanım Çiftliği’nde yetiştirilen tamamen doğal ürünlerle hazırlanmış kahvaltının ardından yapacağınız yürüyüşle el değmemiş doğaya hayranlık duyabilir, yaz güneşinin doğuşunu ailece seyredebilirsiniz.


Sularının temizliği, bereketinin yansıması gibi tüm akarsularına yansımış olan Daday Bölgesi olta balıkçılığı ile de dikkat çekiyor, Babalar Günü’ne özel aktivite seçeneği olarak ön plana çıkıyor. Kuş çeşitlerini gözlemleyebileceğiniz, yeni bitki ve hayvan türleriyle tanışabileceğiniz Yumurtacı Göleti’nde büyük mücadelecilik ve sabır isteyen olta balıkçılığı ile tanışabilirsiniz. Ailecek bu spor aktivitesini gerçekleştirirken gücünüzü keşfedebilir, takım çalışmasının tadını çıkarabilirsiniz.


Atv ile heyecanlı safarilere katılıp, çevrede yapacağınız trekking ile belki de doğanın sessiz misafirleri mantarlarla ya da ürkek bir geyikle karşılaşabilirsiniz. Tatilden yeni kazanımlarla dönebilir, bir çocuk merakıyla mevsimin doğadaki tüm etkilerini gözlemleyebilirsiniz. Dart ile hedefi tutturmanın heyecanını yaşayıp, dağ bisikleti ve bisiklet turlarıyla çevreyi keşfedebilirsiniz.


Bölgenin en kapsamlı binicilik merkezi olan İksir Daday Binicilik Merkezi’nde çocuklarınızın ilk at binme deneyimine şahit olabilir, İksir Hanım Çiftliği’nde birlikte ekeceğiniz ürünlerle toprakla uğraşmanın zevkini tadabilir, belki de çocuklarınızın toprağa attığı ilk tohumları görebilirsiniz.


Babalar Günü heyecanını Tatil ve Yaşam Kasabası İksir Resort Town’da doyasıya yaşamak, babalar ve çocuklar arasındaki köprüyü sağlamlaştırmak için bu yıl kısa bir yolculuğa çıkın. Kastamonu Daday’ın eşsiz doğasını birlikte tanıyacağınız ve tüm yılın yorgunluğunu atacağınız bir tatil, babanız ile birlikte yaşayacağınız her dakikayı ölümsüz kılacak.




Geri Dön