19 / 05 / 2024

ayakkabı Ramazan Baydan

ayakkabı Ramazan Baydan

Türkiye’nin en büyük ayakkabı ihracatçılarından Baydan Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baydan, Türkiye ayakkabı sanayinin, ucuz iş gücü avantajıyla Avrupa’yı istila eden Çinlilere karşı yeniden avantajlı duruma geçtiğini söyledi

Profilo yemek tarifleri ile Ramazan’da da yanınızda!

Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Kolayca hazırlanacak iftar yemeklerinin tarifleri, Profilo’nun Facebook sayfasında yayınlanacak.

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı!

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı. Başlayan Ramazan Kampanyası ile Valentin Yemek Masası Takımı, 1.500 TL yerine yüzde 40 indirimle 900 TL’den satışa sunuluyor.

Vialand Tema Park Ramazan ayı süresince saat 24:00'e kadar açık!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı ile açık havada alışveriş keyfi yaşatan alışveriş merkezini bünyesinde barındıran dev kompleks VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan boyunca sürecek müthiş bir kampanya armağan ediyor.

Metropark projesinde Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark projesinde başlayan 'Ramazan bereketi' kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor.

İstanbul'da metro ve tramvaya Ramazan ayarı!

İstanbul Ulaşım A.Ş., Ramazan ayı nedeniyle Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı ve tüm metroların çalışma sürelerin uzattı. İşte İstanbul'da Ramazan nedeniyle tramvay ve metro saatlerinin son hali...

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

Demir İnşaat'tan ramazan kampanyası! 9 bin 500 TL peşinat 36 ay 0 faiz!

Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için Ramazan Ayı’na özel düzenlediği bol seçenekli kampanyaları ile kazançlı yatırımın kapılarını bir kez daha aralıyor.

İkea'da yüzde 20 ramazan indirimi!

Ramazan’da, sofralar bahçelere, balkonlara açılıyor. IKEA mutfak ürünleri, Ramazan’ı rengarenk sofralarla karşılıyor. IKEA yemek takımları, sevdikleriyle birlikte olma coşkusunu Ramazan sofralarına taşımak isteyenlere ilham kaynağı oluyor.

Ramazan döneminde AVM’lere 11.00 - 23.00 formülü!

AVM’lerin Ramazan nedeniyle 11.00’de açılıp, gece 23.00’te kapanması öngörülüyor. Bazı marka sahipleri cumartesi günleri ise AVM’lerin gece 24.00’te kapanmasını, pazar günü ise öğlen 12.00’de açılmasını istiyor...

AVM'lerin açılış-kapanış saatlerine Ramazan ayarı!

Ramazan'da müşteri sayısı azalan AVM'ler, bu yıl da düzenledikleri etkinliklerle trafiği canlandırmayı amaçlıyor. Neredeyse her AVM, fasıl ve tasavvuf dinletileri düzenliyor. Bazı AVM'ler ise iftarın kapanış saatine yakın olması nedeniyle düzenlemeye gitt

Maximoon’da Ramazan kampanyası 107 bin TL! Yüzde 5 indirim ve 12 ay 0 faiz!

Maximoon’da Ramazan’a özel kampanya düzenledi. Ramazan Bayramı sonuna kadar 107 bin TL’den başlayan fiyatlar, peşin alımlarda yüzde 5 indirim ve 12 ay sıfır faiz fırsatı ile konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli Ramazan Kampanyası'na büyük ilgi!

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı Ramazan Kampanyası devam ediyor. Hemen teslim son dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı. Üstelik ücretsiz kiralama desteği de sunuluyor.

Akel Davul Fırın, Ramazan sofralarının vazgeçilmezi!

Akel Davul Fırın, Ramazan sofralarına lezzet katıyor. İftar ve sahur sofralarının olmazsa olmazı börek, tatlı ve et yemeklerini 20 - 25 dakika gibi çok kısa bir sürede ve tam kıvamında pişiren Akel Davul Fırın’ın fiyatı 70 liradan başlıyor.

ayakkabı Ramazan Baydan Haberi

ayakkabı Ramazan Baydan

Baydan Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baydan, 2005’te Çin’e kaptırdıkları Avrupa pazarına yeniden döneceklerini söyledi. Dogati markasıyla ABD, Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya pazarlarında çok iyi tanındıklarını belirten Baydan, hedeflerinin Avrupa’da 2005 öncesindeki ihracat rakamlarına ulaşmak olduğunu söyledi. Baydan şöyle konuştu:


AVRUPA’YI ÇİN VURDU

“2005 yılına kadar, İtalya, Ukrayna ve Rusya’daki tüm fuarlara katılıyorduk. Özellikler Romanya ve eski Yugoslavya coğrafyasındaki ülkeler olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yapıyorduk. 2005’ten itibaren Çin istilası Avrupa’yı sardı. Çin’in ucuz iş gücü avantajıyla pazara girmesi nedeniyle o günlerde biz Avrupa’dan çekildik. Yeni hedefimiz Ortadoğu ülkeleri oldu. Mısır, İran, Suriye, Irak, Cezayir ve Libya pazarlarında bir numara olduk.”


AVANTAJ BİZE DÖNÜYOR

Çin’e kaptırdıkları Avrupa pazarına yeniden dönüş için avantajlı duruma geçmeye başladıklarını belirten Baydan şöyle devam etti:

“Çin’in de...