07 / 05 / 2024

ayaşta salça fabrikası yeniden açılıyor

ayaşta salça fabrikası yeniden açılıyor

Fabrikanın 5 yıllığına Ankara Büyükşehir Belediyesine devrini öngören protokol, ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan ile Akkaya Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meryem Uğur tarafından imzalandı.

BİM 16 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu! BİM’de peynir, ayçiçek yağı, salça, makarna ve deterjanda indirim var!

Perakende devi Bim, tüketiciler tarafından merakla beklenen 16 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Bim'de bu hafta peynir, ayçiçek yağı, salça, makarna ve deterjanda indirim var...

Migros'ta salçaya yüzde 25 indirim! Listede tamı tamına 36 adet ürün yer aldı! Tat domates salçası 20 TL'ye...

Migros Kasım ayı indirimlerine devam ediyor. Son olarak salçalarda yüzde 25 indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte Migros'ta indirimli salça ürünleri fiyat listesi...

Migros'ta toz şeker 149 TL'ye, ayçiçek yağı 176 TL'ye salça 79 TL'ye düştü!

Migros haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta toz şeker 149 TL'ye, ayçiçek yağı 176 TL'ye salça 79 TL'ye düştü.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

A101'de fiyatları birden dibe çektiler! Dev kampanya yarın sona erecek! Çay, salça, peynir, toz deterjan, şampuan...

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Yarın sona erecek kampanyada Çay, salça, peynir, toz deterjan, şampuan gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa çıkarılacak.

A101'den çılgın kampanya! Online katalogda toz şeker, mercimek, salça, çikolata ve peynir fiyatı dibi gördü!

A101 haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. A101'de Toz şeker, mercimek, salça, çikolata ve peynir fiyatı dibi gördü. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu..

A101'den büyük fırsat! Salça 99 TL'ye, dondurma 27 TL'ye, kağıt havlu 59 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Salça 99 TL'ye, dondurma 27 TL'ye, kağıt havlu 59 TL'ye düştü. İşte detaylar...

A101’de Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düştü!

A101, resmi internet sitesinden yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaşarak müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 A101 fiyat listesi...

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Ramazan ayına özel fırsatlar yağmur gibi yağıyor Markette! Ayçiçek yağı, 5 kilogram şeker, salça, et, süt ve kâğıt havlular gibi birçok üründe büyük indirimler sizleri bekliyor...

A101'de Singer dikiş makinesi 1.799 TL, salça 18 TL, pirinç 20 TL! A101 online kataloğu 9 Mart 2023 fiyat listesi

A101 9 Mart 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. A101'de Singer dikiş makinesi 1.799 TL, salça 18 TL, pirinç 20 TL! A101 online kataloğu 9 Mart 2023 fiyat listesi...

ayaşta salça fabrikası yeniden açılıyor Haberi

ayaşta salça fabrikası yeniden açılıyor

Ayaş'ta atıl durumdaki salça fabrikasının yeniden üretime başlaması için protokol imzalandı. 


Fabrikanın 5 yıllığına Ankara Büyükşehir Belediyesine devrini öngören protokol, ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan ile Akkaya Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meryem Uğur tarafından imzalandı. 

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan'ın girişimleriyle gerçekleştirilen protokol çerçevesinde, makine ve ekipmanları yenilecek salça fabrikası yeniden üretime başlayacak. 


GÜNLÜK 25-50 TON SALÇA ÜRETİLECEK 


Kooperatif Başkanı Meryem Uğur, mahallelerinde kurulu bulunan ancak makine donanımı yetersizliği nedeniyle atıl vaziyette bekleyen salça fabrikasının açılmasının, çiftçilerin ürettiği domateslerin değerlendirilmesi açısından önemli olduğunu söyledi. Uğur, fabrika üretime başladığında 20'yi aşkın kişinin istihdam edileceğini belirterek, günlük 25-50 ton salça üretileceğine işaret etti.


Haber...