26 / 05 / 2024

Ayaşta termal turizm gelişiyor mu

Ayaşta termal turizm gelişiyor mu

Ayaş, termal sağlığın merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Bölgede termal tesislerin sayısının hızla arttığına dikkat çeken turizmciler, "Ayaş, termal sularındaki zengin mineralleriyle dünyanın önde gelen bölgesi olacak" diyorlar.

İngiltere'de konut fiyatları düşüşünü 4. aya taşıdı! 

Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatı Temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,3 oranında geriledi ve fiyatlarda üst üste 4 ay düşüş görüldü.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü üçüncü aya taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Kasım ayında yüzde 0,5 azaldı ve 1 milyon 427 bine gerileyerek düşüşünü 3. aya taşıdı.

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Hakan Özer tarafından kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Ankara Ayaş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Taç Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Taç Suit Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Uysal tarafından kuruldu.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Plan A Taşınmaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Plan A Taşınmaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ansa, Meriç Ansa ve Şevkiye Gülçe Ansa ortaklığında kuruldu.

Ayaşta termal turizm gelişiyor mu Haberi

Ayaşta termal turizm gelişiyor mu


Ankara'nın şirin ilçesi Ayaş, termal sağlığın merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. 

Bölgede termal tesislerin sayısının hızla arttığına dikkat çeken turizmciler, "Ayaş, termal sularındaki zengin mineralleriyle dünyanın önde gelen bölgesi olacak" diyorlar. 

Ayaş'ta, bu amaçla faaliyet gösteren, Konur Turizm Gayrimenkul Şirketi Genel Koordinatörü Bora I Burak Konur, 2015 yılına kadar, sadece devre tatil yoluyla Ayaş'ta termal sağlık hizmetinden yararlanacak aile sayısının yüz bini aşacağını belirtti. Firma olarak, hizmet verdikleri Hitit Ayaş Termal Sağlık tesislerinde 50 bine yakın ailenin yararlanacağına dikkat çeken Konur, tesislerin RC1 ile kurduğu işbirliği sayesinde yurtdışından da çok sayıda ailenin buraya geleceğini ifade etti. 

Bölgenin termal sağlık hizmeti yanında ikinci yüzyıldan kalma eserleriyle ayrıca önemli bir tarih merkezi olduğuna dikkat çeken Konur," antik roma hamamı ve kenti ortaya çıktığında bölgenin...